Повезане вести
Ђоковић: Желим да се вратим у Аустралију, грешка што сам заражен дао интервју
Политика 17.02.2022
Први тенисер света није вакцинисан против коронавируса, а упитан да ли ће се вакцинисати, он је одговорио да „држи ум отвореним”. Први тенисер света Новак Ђоковић рекао је да жели да се врати у Аустралију да поново игра… »
Ђоковић отворио душу пред Србијом: Био сам себичан, осуђиваће, неће опростити
Нова 17.02.2022
Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете, одлучио је да се обрати Србији, а све што је рекао могли сте да пратите уживо уз Нова.рс. Ђоковић је био гост емсиије „Око“ на РТС, а причао је о многим темама које интересују домаћу… »
Ђоковић: Живот иде даље, имам двоје деце, много тога што ме ван тениса радује...
Спортски журнал 17.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић гостовао је на РТС-у у емисији „Око” код водитеља Горислава Папића. – Прошло је и није оно што се дешавало почетком јануара. Осећам се боље него што је то био случај док сам боравио у… »
Новак први пут признао- хоће назад у Аустралију! Најбољи на свету отворио душу - "Писао ми 45 минута после финала!"
Мондо 17.02.2022
Ђоковић је решио да се први пут у српским медијима огласи поводом дешавања с почетка године. Ђоковић је решио да се први пут у српским медијима огласи поводом дешавања с почетка године. Новак Ђоковић је прекинуо ћутање и први… »
Ђоковић: Желим да се вратим у Аустралију
Нова 17.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић гостујући у емисији "Око" на РТС-у истакао је да жели да се врати у Аустралију наредних година. Ђоковић је депортован из Аустралије пред сам почетак првог Гренд слема у сезони, а самим тим… »
Новак је све насмејао једном реченицом! Ђоковић стигао у Дубаи, отишао на српски сајам, па се нашалио на свој рачун!
Мондо 17.02.2022
Најбољи тенисер света једва чека да изађе на тениски терен после вишемесечне паузе. Најбољи тенисер света једва чека да изађе на тениски терен после вишемесечне паузе. Новак Ђоковић не престаје да привлачи пажњу. Најбољи… »
Испливао снимак - Новак го до појаса у Дубаију: Цео свет чека да заигра тенис, а он ужива у другој игри! (видео)
Мондо 17.02.2022
Сјајно се забавља у Дубаију! Сјајно се забавља у Дубаију! Новака зову у Рим, јавно се огласила и италијанска министарка и бивша олимпијска шампионка је отворено рекла да може да наступи у Италији, али пре тога га чека Дубаи… »
Вести дана »

Вучић каже да је 12.500 људи на скупу против блокада на Вождовцу, полиција потискује грађане из зборова
Недељник пре 14 минутајош 35 повезаних

Уживо Скупови против блокада у 140 места у Србији: Вучић стигао на Бањицу, грађани носе балоне и заставе (фото)
Блиц пре 29 минутајош 13 повезаних

Тенисери Србије победили Турску - Троицки задовољан: Сви су били много растерећенији јер није Новак ту
Курир пре 14 минутајош 42 повезане