Повезане вести

Имам потребу рећи да је више нема: Емотиван опроштај бившег дечка од преминуле тиктокерке Дијане де Марко

Имам потребу рећи да је више нема: Емотиван опроштај бившег дечка од преминуле тиктокерке Дијане де Марко

Вечерње новости 18.02.2022
Фото: фазокк Од ње се путем ТикТок видеа опростио и њен бивши дечко Паоло Фаниззи, познатији као Фазо. - Све што имам за рећи је да је живот непредвидив. Да се у животу догађају и лепе и ружне ствари. Једноставно, ето, хтио бих… »
Огласио се момак преминуле тиктокерке: Хвала Дијани што је била део мог живота

Огласио се момак преминуле тиктокерке: Хвала Дијани што је била део мог живота

Нова 18.02.2022
Млада тиктокерка Дијана де Марцо нажалост је преминула у 23. години живота. Огласио се, према наводима медија њен бивши дечко Паоло Фаниззи, познатији као Фазо, који се у видео снимку опростио од девојке и упутио неколико лепих… »
Хвала ти на успоменама, жалосно је да млади људи напуштају свет: Потресне речи бившег дечка тиктокерке Дијане након њене…

Хвала ти на успоменама, жалосно је да млади људи напуштају свет: Потресне речи бившег дечка тиктокерке Дијане након њене…

Курир 18.02.2022
Популарна хрватска тиктокерка Дијана Де Марцо преминула је јутрос у Загребу, у 23. години живота, пренели су тамошњи медији. Од ње се путем ТикТок видеа опростио и њен бивши дечко, Паоло Фаниззи, познатији као Фазо. @фазокк… »
Речи које сламају срце: Бивши дечко преминуле Дијане (23) упутио јој последњи поздрав путем ТикТока (видео)

Речи које сламају срце: Бивши дечко преминуле Дијане (23) упутио јој последњи поздрав путем ТикТока (видео)

Србија данас 18.02.2022
Од ње се путем ТикТок видеа опростио и њен бивши дечко Паоло Фаниззи, познатији као Фазо. Популарна ТикТокерка Дијана Де Марцо преминула је јутрос у Загребу, у 23. години живота. Од ње се путем ТикТок видеа опростио и њен… »

Вести дана »