Povezane vesti
Nisam imao šta da jedem, a SAD ne moram da radim do kraja života: Ovako je o svom biznisu govorio uhapšeni Ćazimov brat
Mondo 18.02.2022
"Kupio sam celu ulicu koja se nalazila u centru Hamburga. Ta kupovina me je koštala 20 miliona nemačkih maraka." "Kupio sam celu ulicu koja se nalazila u centru Hamburga. Ta kupovina me je koštala 20 miliona nemačkih maraka." U okviru opsežne akcije… »
Evropol: Razbijena narko mreža koja je dopremala kokain u EU
RTV 18.02.2022
HAG - U okviru opsežne akcije razbijena je velika kriminalna mreža koja je u Evropsku uniju dopremala kokain iz Bolivije, saopštila je danas kriminalistička agencija Evropske unije - Evropol. Istražnim radnjama je otkriveno da je ta kriminalna… »
Vesti dana »

Protest građana ispred JZO, u znak podrške studentkinji Nikolini Sinđelić
Beta pre 16 minutajoš 40 povezanih

Protest „Sve smo mi Nikolina“: Građani ispred Vlade se razilaze, u 13 časova ispred SIV-a predaju zahtev za smenu Marka Krička (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 minutjoš 35 povezanih

Zelenski ima plan, a Bela kuća "crvene linije": Šta Ukrajina traži od Trampa u zamenu za mirovni sporazum?
Euronews pre 15 minutajoš 122 povezane

Letu je došao kraj i neće se vraćati! Rhmz objavio dugoročnu prognozu do kraja avgusta
Alo pre 31 minutajoš 25 povezanih

Mali: Prosečan minimalac od oktobra 506 EUR, predlog Vlade da od januara bude 551 EUR ili 64.554 dinara
Ekapija pre 1 satjoš 19 povezanih