Повезане вести
Милановић: Против сам ширења НАТО било где, доста је
Политика 18.02.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да је против ширења НАТО било где и да ће се томе противити док је на овој функцији. „Доста је ширења НАТО. Ширење НАТО је фигуративни напад. Док сам председник… »
Правда 18.02.2022
Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да је против ширења НАТО било где и да ће се томе противити док је на овој функцији. „Доста је ширења НАТО. Ширење НАТО је фигуративни напад. Док сам председник, бићу против… »
Председник Хрватске о ширењу НАТО: Доста је!
Спутник 18.02.2022
Хрватски председник Зоран Милановиц́ изјавио је да је против ширења НАТО-а било где и да ц́е се томе противити док је обавља функцију председника Хрватске. "Доста је ширења НАТО-а. Ширење НАТО-а је фигуративни напад. Док сам… »
Милановић против ширења НАТО-а на Украјину
Ал Јазеера 18.02.2022
Изјава хрватског предсједника, која је супротна политици отворених врата НАТО-а, стиже у вријеме кључања напетости између Русије и западних земаља. Предсједник Хрватске Зоран Милановић изјавио у петак да се НАТО не би требао… »
Милановић: Против сам тога да се НАТО шири било где
РТС 18.02.2022
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је да НАТО не би требало да се шири на Украјину, те да ће, док год је председник, бити против тога да се НАТО било где шири. Изјава хрватског председника да НАТО не би требало да се шири… »
Милановић против ширења НАТО на Украјину
Н1 Инфо 18.02.2022
Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је да се противи ширењу НАТО на Украјину, јавили су загребачки медији. „Док сам председник, бићу против тога да се НАТО шири игде“, рекао је Милановић новинарима у Пожеги. Изјава… »
Милановић опет о Украјини и НАТО: Док сам ја председник бићу против тога...
Курир 18.02.2022
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је да НАТО не би требало да се шири на Украјину. "Док сам председник, бићу против тога да се НАТО шири игде", рекао је Милановић новинарима у Пожеги. Хрватски председник недавно се нашао… »
РТВ 18.02.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да је против ширења НАТО било где и да ће се томе противити док је на овој функцији. "Доста је ширења НАТО-а. Ширење НАТО-а је фигуративни напад. Док сам… »
Милановић напао НАТО - оправдава Путина: "Док сам председник, бићу против да се алијанса шири било где"
Вечерње новости 18.02.2022
Зоран Милановић, Фото Тањуг - Доста је ширења НАТО-а. Ширење НАТО-а је фигуративни напад. Док сам председник, бићу против тога да се НАТО шири било где - рекао је Милановић. Он је то рекао одговарајући на питања новинара у… »
Милановић ударио на НАТО: Против сам ширења на Украјину, ствара се илузија да се могу одбранити од Русије
Србија данас 18.02.2022
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је да НАТО не би требало да се шири на Украјину. - Док сам председник, бићу против тога да се НАТО шири игде - рекао је Милановић новинарима у Пожеги. Изјава хрватског председника, која… »
Вести дана »
Шта ће бити ако Народној банци буду уведене санкције због НИС-а? Могући многи поремећаји и притисак на динар
Курир пре 29 минутајош 27 повезаних
Нови сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Недељник пре 1 сатјош 32 повезане
Трамп разочаран одлуком Зеленског: Русија би прихватила договор, а Зеленски није ни прочитао предлог
Дневник пре 2 сатајош 33 повезане
Јокићу су 3,9 секунде довољне да направи чудо: Погледајте шта је урадио док су га "тукли"
Мондо пре 9 минутајош 36 повезаних