Povezane vesti
Toplana počinje očitavanje brojila za februar
Radio 021 18.02.2022
Od danas, 21. februara, Novosadska toplana počinje očitavanje brojila. Radnici Novosadske toplane očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za februar. Iz tog preduzeća apeluju na građane da im… »
Od ponedeljka očitavanje utroška toplotne energije
Dnevnik 18.02.2022
Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Novosadska toplana“ Novi Sad, počev od ponedeljka, 21. februara 2022. godine, očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec februar tekuće godine. Mole… »
TOPLANA: Od ponedeljka počinje očitavanje brojila za februar
Moj Novi Sad 18.02.2022
Radnici JKP "Novosadska toplana" će od ponedeljka, 21. februara, očitavati stanje utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec februar tekuće godine. Iz ovog javnog preduzeća mole potrošače, posebno… »
Vesti dana »
Odobreno korišćenje operativnih rezervi evro dizela za stabilno snabdevanje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Tmurni oblaci jure ka Srbiji! Radarski snimci sve pokazali, zna se tačan sat kada počinje nevreme: RHMZ hitno upalio alarme za ova dva dela zemlje
Blic pre 40 minutajoš 25 povezanih
Mere zbog afričke kuge svinja na teritoriji opština Obrenovac i Palilula
NIN pre 10 minutajoš 15 povezanih
(Foto) "Ne znam gde sam, ne znam ko sam" Edita Aradinović objavila sliku iz Narodnog fronta, pokazala kako izgleda nakon porođaja
Blic pre 5 minutajoš 18 povezanih