Повезане вести

Купила сам гробно место, знам где ћу да одем: Нада Обрић прошла кроз пакао због болести, биће сахрањена поред њега

Купила сам гробно место, знам где ћу да одем: Нада Обрић прошла кроз пакао због болести, биће сахрањена поред њега

Мондо 18.02.2022
Певачица је лавовски борац и спокојна је, јер је остварена на свим пољима. Певачица је лавовски борац и спокојна је, јер је остварена на свим пољима. Певачица Нада Обрић лавовски се већ годинама бори с опаком болешћу, а крајем… »
НАДА ОБРИЋ први пут у јавности након операције! Колеге занемеле када су виделе како изгледа! Купила и гробно место!

НАДА ОБРИЋ први пут у јавности након операције! Колеге занемеле када су виделе како изгледа! Купила и гробно место!

Свет & Скандал 18.02.2022
Ако се за некога може рећи да је највећи борац, онда је то сигурно певачица Нада Обрић. Наиме, певачица је крајем прошле године по трећи пут оперисана од карцинома, и успела је да извуче живу главу, иако су прогнозе биле да има… »
ИНТЕРВЈУ Нада Обрић о болести која јој је променила живот ВИДЕО

ИНТЕРВЈУ Нада Обрић о болести која јој је променила живот ВИДЕО

Нова 18.02.2022
Захваљујући њеном здравом духу и позитивној енергији од првог дана када је сазнала да болује од тешке болести, Нада Обрић тврди да мора свима бити узор како да се изборе у најтежој животној ситуацији. Отворено сте говорили о… »

Вести дана »