Povezane vesti
Aleks šokirala raskidom s dejanom - neću da na silu bude sa mnom! Muk u Zadruzi, pomenula i njegovo pomirenje s Dalilom
Mondo 18.02.2022
Aleksandra je pred svima izjavila da joj je pakao u glavi. Aleksandra je pred svima izjavila da joj je pakao u glavi. Tokom gledanja snimaka u Zadruzi je pušten klip raskida Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, posle čega su njih dvoje i ostali… »
Ne mogu da ga teram da na silu bude sa mnom! Aleksandra otvoreno o raskidu sa Dejanom, spomenula njegovo pomirenje sa Dalilom!
Kurir 18.02.2022
Tokom "Gledanja snimaka" pušten je video-klip raskida Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića. - Hajda da čujemo i tebe. Ja sam iznenađenja da si ti puna saveta, vrlo si toleranta - upitala je Ivana Šopić. - Ja njega razumem ali ne mogu da ga teram na… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 47 povezanih

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 50 minutajoš 36 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Radio sto plus pre 1 satjoš 19 povezanih

Skupovi pristalica SNS održani u više gradova, okupljeni šetali i nosili transparente protiv blokada
NIN pre 1 satjoš 51 povezana