Повезане вести
“Украјина спремна на сваки сценарио”
Вести онлине 19.02.2022
“Украјина је спремна на сваки сценарио”, изјавио је украјински министар спољних послова Дмитриј Кулеба. Он је на тај начин реаговао на оцене америчког председника Џозефа Бајдена да је руски председник Владимир Путин донео… »
Лажни видеоснимци указују на информацијски рат против Украјине
Ал Јазеера 19.02.2022
Америчке власти су упозориле да је Русија цијело вријеме планирала инвазију и рекле да је Кремљ планирао унапријед снимљене видеозаписе као и дио кампање дезинформација. Метаподаци из два видеа које су објавили проруски… »
Бајден идаље тврди: "Уверен сам да је Путин донео одлуку о нападу на Украјину"
Правда 19.02.2022
Вашингтон - Путин је одлучио да нападне Украјину,уверен сам у то, изјавио је синоћ амерички председник Џозеф Бајден. "У задњих неколико дана видели смо повећани број кршења ватре у источној Украјини. Русија у исто време тврди… »
Бајден: Уверен сам да је Путин одлучио да нападне Украјину
Вести онлине 19.02.2022
“Путин је одлучио да нападне Украјину, уверен сам у то”, изјавио је амерички председник Џозеф Бајден. – У последњих неколико дана видели смо повећани број кршења ватре у источној Украјини. Русија у исто време тврди да Украјина… »
Бајден: Путин решио да изврши инвазију на Украјину
Радио 021 19.02.2022
Председник САД Џо Бајден рекао је да је уверен да је руски председник Владимир Путин решио да изврши даљу инвазију Украјине и да "има разлог да верује" да ће се то догодити "наредних дана". Додао је и да мисли да ће напад… »
Украјинска криза: Бајден уверен да ће Русија напасти и да ће гађати Кијев, експлозије у Луганску
Данас 19.02.2022
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је у петак увече да је убеђен да ће Русија напасти Украјину и да ће ударити и на главни град Кијев. У обраћању у Белој кући, Бајден је рекао да САД верују да ће руске снаге вероватно… »
Вести дана »

Земљотрес, изненађење века, потпуни шок, сензација над сензацијама... Регион и Европа у неверици после епске бруке Србије: "Тешко ће поново да убеде Јокића"
Курир пре 3 минутајош 22 повезане

У Зрењанину вечерас одржан протест испред полицијске управе и просторија СНС-а
И Лове Зрењанин пре 7 сатијош 3 повезане

Како сам у истом дану гледао фудбалере и кошаркаше Србије - у Летонији
BBC News пре 13 минутајош 3 повезане