Povezane vesti
“Ukrajina spremna na svaki scenario”
Vesti online 19.02.2022
“Ukrajina je spremna na svaki scenario”, izjavio je ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba. On je na taj način reagovao na ocene američkog predsednika Džozefa Bajdena da je ruski predsednik Vladimir Putin doneo odluku da izvrši… »
Lažni videosnimci ukazuju na informacijski rat protiv Ukrajine
Al Jazeera 19.02.2022
Američke vlasti su upozorile da je Rusija cijelo vrijeme planirala invaziju i rekle da je Kremlj planirao unaprijed snimljene videozapise kao i dio kampanje dezinformacija. Metapodaci iz dva videa koje su objavili proruski separatisti u kojima objavljuju… »
Bajden: Uveren sam da je Putin odlučio da napadne Ukrajinu
Vesti online 19.02.2022
“Putin je odlučio da napadne Ukrajinu, uveren sam u to”, izjavio je američki predsednik Džozef Bajden. – U poslednjih nekoliko dana videli smo povećani broj kršenja vatre u istočnoj Ukrajini. Rusija u isto vreme tvrdi da Ukrajina planira da… »
Bajden idalje tvrdi: "Uveren sam da je Putin doneo odluku o napadu na Ukrajinu"
Pravda 19.02.2022
Vašington - Putin je odlučio da napadne Ukrajinu,uveren sam u to, izjavio je sinoć američki predsednik Džozef Bajden. "U zadnjih nekoliko dana videli smo povećani broj kršenja vatre u istočnoj Ukrajini. Rusija u isto vreme tvrdi da Ukrajina… »
Bajden: Putin rešio da izvrši invaziju na Ukrajinu
Radio 021 19.02.2022
Predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je uveren da je ruski predsednik Vladimir Putin rešio da izvrši dalju invaziju Ukrajine i da "ima razlog da veruje" da će se to dogoditi "narednih dana". Dodao je i da misli da će napad obuhvatiti i glavni grad… »
Ukrajinska kriza: Bajden uveren da će Rusija napasti i da će gađati Kijev, eksplozije u Lugansku
Danas 19.02.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je u petak uveče da je ubeđen da će Rusija napasti Ukrajinu i da će udariti i na glavni grad Kijev. U obraćanju u Beloj kući, Bajden je rekao da SAD veruju da će ruske snage verovatno delovati „u… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Sad duboko zabrinute zbog nesertifikacije Srpske liste za izbore 9. februara
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane
Žigmanov i Starović ponudili smešaj stanarima izgorelog neformalnog naselja na Adi Ciganliji
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
RHMZ upozorava na jake snežne padavine, na planinama i preko 50 cm snega
RTV pre 12 minutajoš 4 povezane