Povezane vesti
Amerikanci su čuli samo za mene, kakva Karleuša! Didi odgovorila Jeleni na prozivke - "osveta" je brutalna
Mondo 19.02.2022
Didi Janković je ovako uzvratila Jeleni Karleuši. Didi Janković je ovako uzvratila Jeleni Karleuši. Nakon što je Jelena Karleuša javno otkrila šta misli o koleginici Dijani Janković i demantovala je u nekim objavama za nju, što su mnogi ocenili… »
Didi Džej odgovorila Karleuši na prozivke: Amerikanci ne slušaju srpsku folk muziku, ja sam prva koja je uspela tamo!
Kurir 19.02.2022
Nakon što je Jelena Karleuša objavila video snimak gde pominje Didi Džej, Didi se oglasila za Kurir. Naime, JK se oglasila na svom Instagram nalogu i objavila snimak Dijane Janković, pevačice sa kojom je nekada ratovala. Na snimku Didi Džej izgovara… »
Karleuša zapušila usta Didi Džej - novi rat ili pomirenje?! Javno priznala šta misli o njoj - "Dođe mi da je..." (video)
Mondo 19.02.2022
Jelena Karleuša je javno prokomentarisala Didi Janković. Jelena Karleuša je javno prokomentarisala Didi Janković. Muzička i šoubiz zvezda Jelena Karleuša oglasila na Instagramu i otkrila šta misli o koleginici Dijani Janković, poznatijoj kao Didi… »
Vesti dana »
Bivši ministar se pojavio sa čekićem u džepu ispred prostorija SNS u Novom Sadu: Odbornici i članovi ga savladali (video)
Blic pre 22 minutajoš 3 povezane
Sukob studenata i Direktora SC Novi Sad: Direktor poliven crvenom farbom
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
"Imate prava da budete neljudi, ali ne i da ugrožavate druge": Vučić povodom protesta: "svi će biti gonjeni" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Minut ćutanja, kamenice i suzavac: Protest u Novom Sadu zbog tragedije na Železničkoj stanici
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
„Vučićevo izabrano oružje“: Sagovornici Danasa o Mitrovićevoj poslovnoj ponudi Vesiću
Danas pre 2 satajoš 1 povezana