Повезане вести

Детаљи језиве несреће вељковог таста! Богданином оцу коњ изломио кости лобање, у болници је и на лековима

Детаљи језиве несреће вељковог таста! Богданином оцу коњ изломио кости лобање, у болници је и на лековима

Мондо 19.02.2022
Богдан Родић хитно је примљен у болницу. Богдан Родић хитно је примљен у болницу. У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да је отац Богдане Родић и таст Вељка Ражнатовића хитно примљен у болницу. Како се писало, њега… »
Отац Богдане Ражнатовић хитно примљен у болницу

Отац Богдане Ражнатовић хитно примљен у болницу

Вести онлине 19.02.2022
Отац Богдане Ражнатовић и таст Вељка Ражнатовића, данас је доживео незгоду. Богдан Родић, доживео је тешку несрећу, пишу “Новости”. Наиме, њега су згазили коњи и он је повређен и налази се у болници. – Могуће је да ће имати… »
Јако сам се уплашила за мог пријатеља! Гоца Божиновска у шоку због незгоде Богдана Родића - "Чула сам се са пријом!"

Јако сам се уплашила за мог пријатеља! Гоца Божиновска у шоку због незгоде Богдана Родића - "Чула сам се са пријом!"

Мондо 19.02.2022
Гоца Божиновска забринута за пријатеља. Гоца Божиновска забринута за пријатеља. У домаћој јавности недавно је одјекнула вест да је отац Богдане Родић доживео несрећу када су га изгазили коњи, због чега је хитно примљен у… »
ОЦА Богдане Ражнатовић КОЊ ПРЕГАЗИО ПРЕКО ГЛАВЕ: Ево у каквом је стању!

ОЦА Богдане Ражнатовић КОЊ ПРЕГАЗИО ПРЕКО ГЛАВЕ: Ево у каквом је стању!

Свет & Скандал 19.02.2022
Као бомба одјекнула је вест да је Богдан Родић доживео тешку несрећу. Наиме, како каже извор „Блица“, оца Богдане Родић, пре четири дана изгазили су коњи. НВан животне опсности је али се тренутно и даље налази у болници. А пост… »
Гоца Божиновска се уплашила за Богдана родића! Певачица признала због чега не може да га обиђе, чула се и са пријом Данијелом!…

Гоца Божиновска се уплашила за Богдана родића! Певачица признала због чега не може да га обиђе, чула се и са пријом Данијелом!…

Курир 19.02.2022
Као бомба одјекнула је вест да је отац Богдане Ражнатовић Богдан Родић у болници. Тим поводом огласила се и Гоца Божиновска, која је за Курир истакла да се уплашила запријатеља. "Јако сам се уплашила за мог пријатеља. Није нам… »
Вељков таст доживео несрећу: Отац Богдане Ражнатовић хитно примљен у болницу!

Вељков таст доживео несрећу: Отац Богдане Ражнатовић хитно примљен у болницу!

Курир 19.02.2022
Богдан Родић, отац Богдане Ражнатовић, доживео је несрећу. Како "Новости" сазнају Богдана су изгазили коњи, он је повређен и налази се у болници. - Могуће је да ће имати операцију главе - открио је извор. Отац Богдане, Бојане и… »
Сви детаљи драме у Тителу! Родића оборила запрежна кола, ударио главом о камен, ево како се сада осећа Вељков таст!

Сви детаљи драме у Тителу! Родића оборила запрежна кола, ударио главом о камен, ево како се сада осећа Вељков таст!

Курир 19.02.2022
Таст Вељка Ражнатовића Богдан Родић доживео несрећу у Тителу. Он је ударио главом о камен након што се коњ отргао контроли и повукао запрежно возило, које га је оборило на земљу, сазнаје Курир. Иако су прве информације биле да… »
Таст Вељка Ражнатовића доживео страшну незгоду?! Богданин отац хитно примљен у болницу - изгазили га коњи?

Таст Вељка Ражнатовића доживео страшну незгоду?! Богданин отац хитно примљен у болницу - изгазили га коњи?

Мондо 19.02.2022
Домаћи медији преносе да је отац Богдане Ражнатовић завршио у болници. Домаћи медији преносе да је отац Богдане Ражнатовић завршио у болници. Богдан Родић, отац Богдане Ражнатовић и таст Вељка Ражнатовића, доживео је тешку… »

Вести дана »