Повезане вести

Велика победа Колубаре у Новом Пазару (фотогалерија)

Велика победа Колубаре у Новом Пазару (фотогалерија)

Спортски журнал 19.02.2022
После некомплетног кола, Колубара је осма на табели са 29 бодова, а Нови Пазар заузима претпоследње, 15. место са 17 бодова. Фудбалери Колубаре победили су домаћи тим Новог Пазара са 2:1, у утакмици 23. кола Супер лиге Србије… »
Оставке у суперлиги Србије ређају се као на траци: Нови Пазар остао без тренера – данашњи пораз од Колубаре као кап која је…

Оставке у суперлиги Србије ређају се као на траци: Нови Пазар остао без тренера – данашњи пораз од Колубаре као кап која је…

Хот спорт 19.02.2022
Фудбалери Новог Пазара изгубили су данас на свом терену од Колубаре резултатом 2:1. Након новог пораза, тренер Новог Пазара Драган Радојичић поднео је оставку. Подсетимо, Радојичић је поменутог суперлигаша преузео средином… »
Нови пазар остао без тренера: Радојичић поднео оставку

Нови пазар остао без тренера: Радојичић поднео оставку

Вечерње новости 19.02.2022
Фото: М.Вукадиновић Наиме, он је након другог неуспеха у исто толико утакмица у пролећном делу сезоне одлучио да дигне сидро, иако је дао све од себе. - Мало ми је тешко у овом моменту јер сам желео све најбоље. Дао сам себе 200… »
Наставља се "вртешка", Нови Пазар сменио тренера после Колубаре

Наставља се "вртешка", Нови Пазар сменио тренера после Колубаре

Спортске.нет 19.02.2022
Фудбалери Новог Пазара остали су без тренера пошто је досадашњи шеф стручног штаба Драган Радојичић смењен након пораза од Колубаре на домаћем терену 2:1. Лазаревачки суперлигаш је однео бодове крај Јошанице што је значило… »
Пазарци остали без тренера, Радојичић поднео оставку

Пазарци остали без тренера, Радојичић поднео оставку

Спортски журнал 19.02.2022
Колубара је славила у Новом Пазару са 2:1 у мечу 23. кола Супер лиге. Тренер фудбалера Новог Пазара Драган Радојичић поднео је оставку после пораза од Колубаре (2:1) на конференцији за медије. После некомплетног 23. кола, Нови… »

Вести дана »