Povezane vesti
Učiniće sve da mi produže život: Zorica Marković se oglasila iz bolnice! Otkrila kako se oseća i poslala hit poruku
Mondo 19.02.2022
Pevačica i dalje čeka odluku lekara. Pevačica i dalje čeka odluku lekara. Pevačica Zorica Marković trenutno se nalazi u bolnici na Dedinju kako bi obavila dodatne analize nakon operacije koju je imala pre 15 godina u ovoj zadravstvenoj ustanovi, a sada… »
Zorica Marković javila se iz bolničkog kreveta: Pevačica otkrila kako se sada oseća, a opis fotke je hit!
Kurir 19.02.2022
Pevačica Zorica Marković trenutno se nalazi u bolnici na Dedinju. Ona je pre 15 godina operisana, a sada mora da uradi još neke analize. - Sad treba da mi produvaju te stentove koje imam od pre. Treba da urade još svašta nešto, vrše se analize, pa ćemo… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini, Zelenski u Vašingtonu u ponedeljak
BBC News pre 5 minutajoš 29 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 12 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 41 povezana