Povezane vesti

Čovek koji je ogolio celu estradu: Ispovest fotografa Munje: Moj život sa Šabanom, Brenom, Vesnom Zmijanac, Jašarom, Cecom...…

Čovek koji je ogolio celu estradu: Ispovest fotografa Munje: Moj život sa Šabanom, Brenom, Vesnom Zmijanac, Jašarom, Cecom...…

Kurir 20.02.2022
Koga on nije fotografisao za poslednjih pedeset godina, taj i nije uspeo na estradi. Pre dvadesetak dana proslavio je 70. rođendan, ali i pola veka uspešne karijere. Svojom kamerom ovekovečio je mnoge ljude i događaje. Znalci tvrde da je kandidat za… »
Moj prvi šef bio je Matija Bećković u erotskom časopisu: Čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja u ispovesti za Kurir o počecima…

Moj prvi šef bio je Matija Bećković u erotskom časopisu: Čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja u ispovesti za Kurir o počecima…

Kurir 20.02.2022
Koga Zoran Kuzmanović Munja nije fotografisao za poslednjih pedeset godina, taj i nije uspeo na estradi. Pre dvadesetak dana proslavio je 70. rođendan, ali i pola veka uspešne karijere. Svojom kamerom ovekovečio je mnoge ljude i događaje. Znalci tvrde da… »

Vesti dana »