Povezane vesti
Tadić: Odluka o mojoj kandidaturi kad izmerimo šta je korisno i bitno za stranku
N1 Info 20.02.2022
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da će odluku o svojoj eventualnoj kandidaturi za predsednika Srbije na izborima 3. aprila doneti nakon što se "izmeri šta je korisno i bitno za stranku". Tadić, koji je bivši predsednik… »
Tadić: Da li ću se kandidovati na predsedničkim izborima zavisi od toga šta je korisno za stranku
Beta 20.02.2022
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da će odluku o svojoj eventualnoj kandidaturi za predsednika Srbije na izborima 3. aprila doneti nakon što se "izmeri šta je korisno i bitno za stranku". Tadić, koji je bivši… »
Tadić: Da li ću se kandidovati na predsedničkim izborima zavisi od toga šta je korisno za stranku
Radio sto plus 20.02.2022
„To što ljudi misle da imam ego i da hoću da budem predsednik konstantno, nikada me to nije vodilo u politici, samo princip korisnosti za gradjane i zemlju“, rekao je Tadić. On je dodao da predsednik Srbije može da bude i predsednik stranke i da… »
Vesti dana »

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih

"Rusi su dobro raspoloženi" Prvi detalji pregovora u Rijadu, delegacije izašle posle 12 sati
Alo pre 1 satjoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Južne vesti pre 1 satjoš 9 povezanih

2 Osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci iz stana izvukli muškarca i devojku
Kurir pre 4 minutajoš 7 povezanih

Tramp besan kako je ispao na ranijem portretu, ali dobio novi od Putina
BBC News pre 9 minutajoš 6 povezanih