Povezane vesti
Huso je bio presrećan kada sam mu rekla da sam trudna! Dalila iskreno o bolnom periodu, jedva ocu saopštila da je izgubila…
Kurir 20.02.2022
Dalila Dragojević je u svojoj ispovesti progovorila o njenim najbližima, pa je ona otkrila da nije jedinica. - Nisi jedinica - upitao je Nemanja Vujičić. - Nisam, mislim jesam kod svojih roditelja, ali moj otac ima decu iz prvog braka. Nismo u nekim… »
Dalila jecala u emisiji uživo! Učesnica Zadruge progovorila o najbolnijem životnom trenutku - "Bilo je katastrofalno!"
Mondo 20.02.2022
Dalila Dragojević kroz suze govorila o razvodu svojih roditelja. Dalila Dragojević kroz suze govorila o razvodu svojih roditelja. Dalila Dragojević gostovala je u emisiji "Premijera vikend specijal" i pred kamerala otvorila dušu i nikad iskrenije… »
Vesti dana »
Peskov: Za sada nema govora o sastanku Putina i Trampa do kraja godine
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 12 minutajoš 22 povezane
Dva tela pronađena u stanu u Nikšiću: Policija traga za osumnjičenim za zločin
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih
Uzbuna u Japanu, izdato zvanično upozorenje na megazemljotres! Hitno se oglasila japanska meteorološka agencija!
Kurir pre 22 minutajoš 13 povezanih