Повезане вести

‘Ја најбоље знам Како се осећао жељко’: Небојша Човић о финалу Купа, транспаренту који је упућен Жоцу и ‘провокативним’…

‘Ја најбоље знам Како се осећао жељко’: Небојша Човић о финалу Купа, транспаренту који је упућен Жоцу и ‘провокативним’…

Хот спорт 21.02.2022
Црвено-бели су синоћ потпуно заслужено славили против Партизана у финалу Купа Радивоја Кораћа. Победили су синоћ изабраници Дејана Радоњића екипу Партизана убедљивим резулатом 85:68 и тако одбранили трофеј који су освојили… »
Бизарни моменти са финала Купа: Пингвин у Нишу, ласери и бакље у ложи

Бизарни моменти са финала Купа: Пингвин у Нишу, ласери и бакље у ложи

Нова 21.02.2022
Црвена звезда је освојила Куп Радивоја Кораћа доминантном представом током читавог турнира, а у финалу је одржала час кошарке Партизану резултатом 85:68. Крцате трибине, запаљива атмосфера, велико интересовање комплетне… »
"Жућкова левица" са радоњићевим печатом: Најтрофејнији Звездин тренер донео 13. Пехар на Мали Калемегдан

"Жућкова левица" са радоњићевим печатом: Најтрофејнији Звездин тренер донео 13. Пехар на Мали Калемегдан

Мондо 21.02.2022
Трофејни стручњак са екипом урадио перфектан посао на Купу Кораћа. Трофејни стручњак са екипом урадио перфектан посао на Купу Кораћа. Црвена звезда освојила је доминантном игром против Партизана 11. пут трофеј националног Купа… »
‘Показали смо да смо зрелији и искуснији’: Калинић блиста након освојеног Купа, открио да ли му прија ‘улога’ лидера!

‘Показали смо да смо зрелији и искуснији’: Калинић блиста након освојеног Купа, открио да ли му прија ‘улога’ лидера!

Хот спорт 21.02.2022
Успели су синоћ кошаркаши Црвене звезде да савладају Партизан у финалу Купа Радивоја Кораћа, и потпуно заслужено одбране трофеј. Никола Калинић је синоћ постигао 18 поена. Након утакмице, Звездин крилни центар је истакао да је… »
Мијаиловић: Честитам Звезди, Гробари ме нису гађали бакљом, сраман транспарент Делија

Мијаиловић: Честитам Звезди, Гробари ме нису гађали бакљом, сраман транспарент Делија

Спортски журнал 21.02.2022
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић честитао је Црвеној звезди на освајању Купа Радивоја Кораћа и открио да га нико није гађао бакљом и да је ложа у којој је био случајно запаљена. „Пре свега желим да честитам тренеру и… »
Огласио се новинар због којег је Жељко Обрадовић изгубио живце

Огласио се новинар због којег је Жељко Обрадовић изгубио живце

Нова 21.02.2022
Велика прашина се подигла због конференције Жељка Обрадовића након финала Купа Радивоја Кораћа у којем је Црвена звезда савладала Партизан резултатом 85:68. Жељка Обрадовича је испровоцирало питање новинара из Пирота о два… »
Велики Жељко Обрадовић: Утакмица је и даље трајала, а Жоц је пришао клупи Црвене звезде и распаметио читаву халу! (видео)…

Велики Жељко Обрадовић: Утакмица је и даље трајала, а Жоц је пришао клупи Црвене звезде и распаметио читаву халу! (видео)…

Хот спорт 21.02.2022
Увек је показивао поштовање према противнику. Кошаркаши Црвене звезде савладали су Партизан у финалу Купа Радивоја Кораћа убедљивим резултатом 85:68 и тако одбранили титулу коју су освојили прошле године. Иако је ово тежак… »
Обрадовић плануо после питања, објављен снимак инцидента: Имам име и презиме

Обрадовић плануо после питања, објављен снимак инцидента: Имам име и презиме

Нова 21.02.2022
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Партизан са 85:68 у финалу Купа Радивоја Кораћа, а након меча је Жељко Обрадовић жестоко реаговао након питања једног новинара. Наиме, Обрадовић је саслушао свако питање новинара. Ипак… »
Мијаиловић: Бакља грешком стигла до нас

Н1 Инфо 21.02.2022
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић огласио се после пораза (85:68) његовог клуба од Црвене звезде у финалу Купа Радивоја Кораћа. „Пре свега желим да честитам тренеру и играчима нашег градског ривала на заслуженој победи… »
„Сраман наручени транспарент“: Остоја Мијаиловић о бакљи у ложи и пароли навијача Звезде

„Сраман наручени транспарент“: Остоја Мијаиловић о бакљи у ложи и пароли навијача Звезде

Хот спорт 21.02.2022
Председник КК Партизан се огласио дан након финала Купа Радивој Кораћ. Остоја Мијаиловић је доживео непријатну ситуацију у нишком ‘Чаиру’, када је због бакље која је испала навијачима Партизана, избио пожар у ложи где је он… »
Калинић: Прија ми улога лидера

Калинић: Прија ми улога лидера

Спорт клуб 21.02.2022
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић рекао је да је његов тим одиграо зрело против Партизана и тако заслужио трофеј Купа Радивоја Кораћа. „Били смо сјајни, коначно смо одиграли поприлично зрело свих 40 минута. Одлична… »
Звездини одговори на сва питања - Шта је трофеј донео црвено-белима?

Звездини одговори на сва питања - Шта је трофеј донео црвено-белима?

Спортске.нет 21.02.2022
Кошаркаши Црвене звезде освојили су прошле вечери Куп Радивој Кораћ победивши Партизан са 85:68 у нишком "Чаиру". Била је то импресивна партија екипе Црвене звезде која је успела да одбрани трофеј, а у исто време изједначи се са… »
Мијаиловић се огласио после пожара у ложи, засметао му срамни транспарент

Мијаиловић се огласио после пожара у ложи, засметао му срамни транспарент

Нова 21.02.2022
Током финалне утакмиц еКупа Радивоја Кораћа у којој је Црвена звезда савладала Партизан резултатом 85:68, десио се инцидент када је бакља коју су запалили навијачи Партизана завршила у ложи у којој је седео председник црно-белих… »

Спорт клуб 21.02.2022
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић огласио се после пораза (85:68) његовог клуба од Црвене звезде у финалу Купа Радивоја Кораћа. „Пре свега желим да честитам тренеру и играчима нашег градског ривала на заслуженој победи… »
Мијаиловић о инциденту са бакљом: "Боље мени него другом, сраман транспарент навијача Звезде!"

Мијаиловић о инциденту са бакљом: "Боље мени него другом, сраман транспарент навијача Звезде!"

Спортске.нет 21.02.2022
Партизан је синоћ у Нишу поражен од Црвене звезде резултатом 85:68 у финалу Купа Радивоја Кораћа. У финишу сусрета у хали Чаир, догодио се инцидент у ложи у којој се налазио председник "црно-белих" Остоја Мијаиловић. Једна… »
"Ниш ми је дуговао трофеј": Стефан Марковић се осветио Партизану

"Ниш ми је дуговао трофеј": Стефан Марковић се осветио Партизану

Вечерње новости 21.02.2022
ФОТО: КСС Црвена звезда синоћ је у финалу националног купа победила Партизан 85:68 у нишком Чаиру. - Прелепо, баш сам рекао да ми Ниш дугује трофеј, јер сам са Хемофармом испадао у полуфиналу и финалу. Пресрећан сам стварно… »
Радоњић: Цео турнир смо играли добро и константно

Радоњић: Цео турнир смо играли добро и константно

Нови магазин 21.02.2022
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је вечерас да је његов тим цео турнир Купа Радивоја Кораћа одиграо јако добро, као и да је веома задовољан после освајања трофеја. "Читав турнир смо одиграли јако добро и… »
Обрадовић: Играчи су 'изгорели', нисмо били на нивоу

Обрадовић: Играчи су 'изгорели', нисмо били на нивоу

Нови магазин 21.02.2022
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је вечерас да његови играчи нису били на нивоу какав је очекивао, али и да се нада да ће пораз у финалу Купа бити додатно искуство за тим. "Честитам Црвеној звезди на заслуженој… »
Новинар испровоцирао Обрадовића: Тренер Партизана ушао у расправу на конференцији, све због једног питања (видео)

Новинар испровоцирао Обрадовића: Тренер Партизана ушао у расправу на конференцији, све због једног питања (видео)

Хот спорт 21.02.2022
Тренеру Партизана Жељку Обрадовићу није било пријатно на конференцији за медије након финала Купа Радивој Кораћ. Црно-бели су у мечу за трофеј изгубили од Црвене звезде, а након утакмице један новинар је избацио из такта… »
Обрадовић после пораза: То како се Смаилагић повредио, о томе ћемо да причамо

Обрадовић после пораза: То како се Смаилагић повредио, о томе ћемо да причамо

Нова 21.02.2022
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пораза од Црвене звезде у финалу Купа Радивоја Кораћа резултатом 85:68, да његови играчи нису били на нивоу какав је очекивао, али и да се нада да ће пораз у финалу Купа бити… »
Калинић: Није Партизан лоше одиграо, ми смо били бољи

Калинић: Није Партизан лоше одиграо, ми смо били бољи

Нова 21.02.2022
Кошаркаши Црвене звезде освојилии су Куп Радивоја Кораћа, пошто у финалу у Нишу победили Партизан 85:68 (20:13, 29:15, 18:18, 18:22). Никола Калинић је рекао да је његов тим одиграо зрело и искусно током целог финала Купа… »
Дејан Радоњић: "Нисмо мислили да ће ићи оволико глатко"

Дејан Радоњић: "Нисмо мислили да ће ићи оволико глатко"

Спортске.нет 21.02.2022
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је задовољан наступом свог тима током читавог турнира одржаног у Нишу. Његов састав је прошле вечери у дворани "Чаир" био убедљив против Партизана (85:68) у Купу… »
Шлаг на торти Звездиног славља - Били Берон!

Шлаг на торти Звездиног славља - Били Берон!

Спортске.нет 21.02.2022
Кошаркаш Зенита Били Берон није остао имун на освајање Купа Радивој Кораћ екипе Црвене звезде, чији је некада био играч. У току свог боравка на Малом Калемегдану, Били Берон је подигао све трофеје изузев Купа Радивој Кораћ. Тада… »
Питање о два пораза од Звезде наљутило Обрадовића

Питање о два пораза од Звезде наљутило Обрадовића

Спортске.нет 21.02.2022
Долазак Жељка Обрадовића на клупу Партизана је сам по себи одмах изазвао велика очекивања од стране навијача црно-белих који су нестрпљиви да се њихов клуб врати на некадашње шампионске стазе, али Звезда му то још увек не… »
Инцидент на Обрадовићевој конференцији, Жоц полудео на новинара након питања

Инцидент на Обрадовићевој конференцији, Жоц полудео на новинара након питања

Нова 21.02.2022
Током конференције за медије Жељка Обрадовића дошло је до сукоба тренера Партизана са једним новинаром. Након што је окончан уводни део конференције а новинарима дозвољено да чувеном Жоцу поставе питања, дошло је до мањег… »

Вести дана »