Povezane vesti
Prvi teniser sveta zainteresovan za gradnju kompleksa za golf u zaleđu plaže Jaz
Biznis.rs 21.02.2022
Predviđeno ulaganje 300 miliona evra. Teniser Novak Đoković zainteresovan je da kupi veliki zemljišni kompleks u zaleđu plaže Jaz, na kojem bi uz podršku investicionog fonda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata izgradio prvi golf teren sa 18 rupa na… »
Vijesti: Đoković gradi golf terene kod Budve
Bonitet 21.02.2022
Prvi reket sveta Novak Đoković, kako pišu podgoričke Vijesti, zainteresovan je da kupi veliki zemljišni kompleks u zaleđu plaže Jaz. Na tom mestu bi, uz podršku investicionog fonda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, izgradio veliki golf teren sa 18… »
Mediji: Đoković zainteresovan da gradi golf terene kod Jaza
RTV 21.02.2022
BUDVA - Srpski teniser Novak Đoković zainteresovan je da kupi veliki zemljišni kompleks u zaleđu budvanske plaže Jaz, pišu Vijesti i navode da bi Đoković na tom kompleksu uz podršku investicionog fonda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata izgradio… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih
Kurti dobio poziv tužilaštva: Mora da svedoči u slučaju "robne rezerve"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana