Povezane vesti
Jedan od osnivača SNS smatra da nije na listi zbog protivljenja Rio Tintu
N1 Info 21.02.2022
Dugogodišni poslanik i jedan od osnivača Srpske napredne stranke (SNS) Ljubiša Stojmirović izjavio je da veruje da izostavljanje njegovog imena sa parlamentarne liste SNS-a ima veze sa podrškom koju je dao meštanima u dolini reke Jadar i građanima… »
Srtojmirović: Nisam na listi SNS-, kaznili me zbog protivljenja Rio Tintu
Beta 21.02.2022
Dugogodišni poslanik i jedan od osnivača Srpske napredne stranke (SNS) Ljubiša Stojmirović izjavio je da veruje da izostajanje njegovog imena sa parlamentarne liste SNS-a ima veze sa podrškom koju je dao meštanima u dolini reke Jadar i gradjanima… »
Stojmirović: Nisam na listi SNS, kaznili me zbog protivljenja Rio Tintu
Nova 21.02.2022
Dugogodišni poslanik i jedan od osnivača Srpske napredne stranke (SNS) Ljubiša Stojmirović izjavio je da veruje da izostajanje njegovog imena sa parlamentarne liste SNS-a ima veze sa podrškom koju je dao meštanima u dolini reke Jadar i građanima… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 86 povezanih
BLOG UŽIVO Prosvetari u štrajku od Subotice do Novog Pazara, incidenti u mnogim školama, Vučević uputio novu pretnju
Nova pre 20 minutajoš 69 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Danas pre 20 minutajoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Uhapšeni vlasnici doma za stare u barajevu: U zoru izbio stravični požar: Osmoro stradalo!
Blic pre 20 minutajoš 39 povezanih