Povezane vesti
Šok priznane voditeljke! Trpela psihičku torturu bivših partnera: Ako muškarac nije uspešan, onda krivi ženu!
Kurir 21.02.2022
Voditeljka Bojana Lazić priznala je da je svojevremeno trepela tortutru od svog bivšeg partnera. - Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da… »
Trpela sam psihičku torturu: Zgodna voditeljka šokirala u emisiji - Bivši me je maltretirao jer sam bolja od njega!
Mondo 21.02.2022
Zgodna Pinkova voditeljka otkrila detalje iz prošlosti. Zgodna Pinkova voditeljka otkrila detalje iz prošlosti Voditeljka Bojana Lazić, koja je bila u braku sa Žakom Lazićem koji se nedavno našao u centru skandala, godinama je radila na "Grandu", ali je… »
Vesti dana »
"Naš narod pokušava da se saživi sa praznikom" Danas je Bogojavljanje: Ko pliva za Časni krst i koja je simbolika tog običaja
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane
Međedović u drugom kolu Australijan Opena: Hamad slomio Argentinca, čeka ga potencijalni pakao u Melburnu!
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Silna Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva: Olimpijski prvak srušio Mađarsku u vaterpolo klasiku
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
U Čileu proglašeno stanje katastrofe zbog velikih šumskih požara, najmanje 16 ljudi poginulo
Danas pre 9 satijoš 1 povezana