Povezane vesti
Šok priznane voditeljke! Trpela psihičku torturu bivših partnera: Ako muškarac nije uspešan, onda krivi ženu!
Kurir 21.02.2022
Voditeljka Bojana Lazić priznala je da je svojevremeno trepela tortutru od svog bivšeg partnera. - Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da… »
Trpela sam psihičku torturu: Zgodna voditeljka šokirala u emisiji - Bivši me je maltretirao jer sam bolja od njega!
Mondo 21.02.2022
Zgodna Pinkova voditeljka otkrila detalje iz prošlosti. Zgodna Pinkova voditeljka otkrila detalje iz prošlosti Voditeljka Bojana Lazić, koja je bila u braku sa Žakom Lazićem koji se nedavno našao u centru skandala, godinama je radila na "Grandu", ali je… »
Vesti dana »
Sloba i Jelena Radanović stigli u Brestač: Došli da pruže podršku Darku Laziću u najtežim trenucima (video)
Blic pre 43 minutajoš 14 povezanih
Đilas u intervjuu: SSP na lokalnim izborima u četiri opštine, povukla se iz Smederevske Palanke
Beta pre 39 minutajoš 1 povezana
Rusi umešali prste, Amerika u panici Putin daje tajne savete Iranu, Bliski istok gori, nova eskalacija je sve bliža
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Britanska ambasada donirala Kosovskoj policiji vozila i dronove vredne 153.000 evra
Danas pre 39 minutajoš 1 povezana