Povezane vesti
Radnici Pošte: Situacija alarmantna, samo povlašćeni imaju dostojnu platu
Nova 21.02.2022
Radnici Pošte Srbije sa teritorije Radne jedinice Zemun zahtevaju povećanje plata od 17 odsto i isplatu solidarne pomoći predviđene aneksiranim Kolektivnim ugovorom iz 2019, poruka je sindikata Sloga. Stefan Mitrović iz ovog sindikata za Infobiz… »
Radnici Pošte: Situacija alarmantna, samo povlašćeni imaju platu dostojnu čoveka
N1 Info 21.02.2022
Radnici Pošte Srbije sa teritorije Radne jedinice Zemun zahtevaju povećanje plata od 17 odsto i isplatu solidarne pomoći predviđene aneksiranim Kolektivnim ugovorom iz 2019, poruka je sindikata Sloga. Stefan Mitrović iz ovog sindikata za Infobiz… »
Radnici Pošte traže povećanje plata, u suprotnom obustava rada
Nova ekonomija 21.02.2022
Radnici Pošte Srbije sa teritorije Radne jedinice Zemun traže povećanje plata od 17 odsto i hitnu isplatu solidarne pomoći predvidjene aneksiranim Kolektivnim ugovorom iz 2019. godine, saopštio je danas sindikat "Sloga". Na jutrašnjem zboru radnici… »
Sindikat Sloga: Radnici Pošte traže povećanje plata od 17 odsto
Danas 21.02.2022
Radnici Pošte Srbije sa teritorije Radne jedinice Zemun traže povećanje plata od 17 odsto i hitnu isplatu solidarne pomoći predvidjene aneksiranim Kolektivnim ugovorom iz 2019. godine, saopštio je danas sindikat „Sloga“. Na jutrašnjem zboru… »
Sindikat Sloga: Radnici Pošte traže povećanje plata od 17 odsto
Nova 21.02.2022
Radnici Pošte Srbije sa teritorije Radne jedinice Zemun traže povećanje plata od 17 odsto i hitnu isplatu solidarne pomoći predvidjene aneksiranim Kolektivnim ugovorom iz 2019. godine, saopštio je danas sindikat "Sloga". Na jutrašnjem zboru radnici… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 34 minutajoš 150 povezanih
“Neka odgovorni kažu javno ko je dozvolio da se nadstrešnica dodatno optereti“
Morava info pre 4 satijoš 9 povezanih
Potresne reči majke devojke koja je stradala u Novom Sadu: „Prerano vas uze Bog, anđeli moji, Čekajte me!“
Nova pre 1 satjoš 92 povezane
Dan posle tragedije u Novom Sadu: 20 ljudi ide na saslušanje, i Crna Gora proglasila Dan žalosti
Sputnik pre 58 minutajoš 84 povezane
Čudo! Ovo je čovek koji je ustao sa klupe 3 sekunde pred katastrofu! Milan Gurović: "To je moj stari kum"
Telegraf pre 28 minutajoš 83 povezane