Povezane vesti
‘Kao da nikad nisam ni odlazio’: Jevtoviću prija povratak u Humsku, očekuje veliku podršku navijača u četvrtak!
Hot sport 21.02.2022
Marko Jevtović, povratnik u crno-bele redove, odigrao je svoje prve minute na evropskoj utakmici u Pragu, a potom i na prvoj utakmici na domaćem terenu, u Humskoj. Sjajni vezista otkrio je da ima osećaj kao da nikada nije ni otišao iz Humske ulice. –… »
Jevtović: Povratak u Humsku je bio emotivan za mene, slede nam utakmice sezone
Nova 21.02.2022
Fudbaler Partizana Marko Jevtović rekao jeda mu prija povratak na stadion u Humskoj i dodao da se nada da će crno-beli nastaviti u istom ritmu. „Imam osećaj kao da nikad nisam ni odlazio. Mnoge su stvari ostale iste. Neki igrači, koji su bili kada sam i… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 32 povezane

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 12 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Utrkuju se ko će da ugosti Putina: Ove zemlje nude da budu domaćin pregovora između Rusije i Ukrajine
Pravda pre 2 satajoš 34 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane