Povezane vesti
Sa njom sam pričao samo u emisiji jer sam morao: Lukas iskreno o pevačicama - jednu brutalno izvređao, sada je hvali!
Mondo 21.02.2022
Aca Lukas je pred svoj nastup na Pesmi za Evroviziju otkrio šta misli o LGBT populaciji, pobednici Eurosonga i Sari Jo. Aca Lukas je pred svoj nastup na Pesmi za Evroviziju otkrio šta misli o LGBT populaciji, pobednici Eurosonga i Sari Jo Folker Aca… »
Lukas konačno izneo svoj stav: Ovako sad folker priča o homos*ksualcima, pohvalio Saru Jo, a sa Šerifovićkom se nikad nije…
Kurir 21.02.2022
Aca Lukas je pred svoj nastup na Pesmi za Evroviziju promenio stav o LGBT populaciji. Folker je nekada bio protivnik "Parade ponosa" i ponavljao da gejevi ne smeju da usvajaju decu, a sada samo pozitivno priča o njima, piše Informer. Aca kaže da se čak i… »
Vesti dana »
Sudski proces se obustavlja: Mika Aleksić preminuo, presuda nije doneta
B92 pre 15 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 50 minutajoš 104 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
Evropski parlament neće ratifikovati sporazum koji su potpisali Tramp i Fon der Lajen
N1 Info pre 3 satajoš 53 povezane
EU carine na robu iz SAD stupaju automatski na snagu 6. februara ako nema dogovora
Politika pre 35 minutajoš 21 povezana