Povezane vesti
Đukanović: Najrealnije očekivati formiranje manjinske vlade u Crnoj Gori
Danas 21.02.2022
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas u Briselu da je najrealnije očekivati formiranje manjinske vlade u zemlji, te da je tehnička vlada poslednja opcija, jedino u slučaju da svi ostali pokušaji propadnu. Ukoliko ne bi došlo do saglasnosti… »
Đukanović: Najrealnije očekivati formiranje manjinske vlade u Crnoj Gori
Euronews 21.02.2022
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas u Briselu da je najrealnije očekivati formiranje manjinske vlade u zemlji, te da je tehnička vlada poslednja opcija, jedino u slučaju da svi ostali pokušaji propadnu. Ukoliko ne bi došlo do saglasnosti… »
Tehnička vlada poslednja opcija, poručuje Đukanović iz Brisela
Slobodna Evropa 21.02.2022
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je mišljenja da je najrealnije očekivati formiranje manjinske vlade u zemlji, te da je tehnička vlada poslednja opcija, jedino u slučaju da svi ostali pokušaji propadnu. „Ukoliko ne bi došlo do saglasnosti oko… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 17 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana