Povezane vesti

Predsednik Vučić ekskluzivno iz Monaka o razgovoru sa Emanuelom Makronom, ali i bitnim temama za Srbiju

Predsednik Vučić ekskluzivno iz Monaka o razgovoru sa Emanuelom Makronom, ali i bitnim temama za Srbiju

Srbija danas 21.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće večeras ekskluzivni gost TV Pink gde će, uživo iz Monaka govoriti o svim aktuelnim temama. Posdećamo, predsednik je danas razgovarao i sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, a večeras će govoriti o… »
Predsednik se obratio iz Monaka Govorio o situaciji u Ukrajini: "Želim da umirim ljude - uvek ćemo imati hrane i vode"

Predsednik se obratio iz Monaka Govorio o situaciji u Ukrajini: "Želim da umirim ljude - uvek ćemo imati hrane i vode"

Srbija danas 21.02.2022
Predsednik se obratio direktno iz Monaka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je večeras gost TV Pink gde uživo iz Monaka govorio o svim aktuelnim temama. Više vesti o situaciji u Ukrajini možete pročitati Posdećamo, predsednik je danas… »
Vučić o Ponošu: "Niti sam gledao, niti me zanima - možda je mislio da je on dolazeći predsednik"

Vučić o Ponošu: "Niti sam gledao, niti me zanima - možda je mislio da je on dolazeći predsednik"

Srbija danas 21.02.2022
Vučić iskreno o napadima od strane Zdravka Ponoša. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživo iz Monaka se obratio građanima Srbije na TV Pink, a tom prilikom odgovorio je na pitanje o Zdravku Ponošu i napadima: - Niti sam gledao, niti me zanima… »
"To nije bio onaj Putin..." Vučić iskreno o ruskom predsedniku nakon što je priznao nezavisnost dnr i lnr

"To nije bio onaj Putin..." Vučić iskreno o ruskom predsedniku nakon što je priznao nezavisnost dnr i lnr

Srbija danas 21.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras ekskluzivni gost TV Pink gde uživo iz Monaka govori o svim aktuelnim temama. Govoreći o obraćanju predsednika Ruske Federacije, Vučić kaže da to nije bio Putin koji je ispred kamera i objektiva, već… »

Vesti dana »