Povezane vesti
Rusija: Neistine koje šire SAD o terorističkim napadima dodatno povećavaju tenzije
Euronews 21.02.2022
Lažna upozorenja o navodnim pretnjama od terorističkih napada u Rusiji koje šire Sjedinjene Američke Države usmerena su na povećanje tenzija i izazivaju konsternaciju, saopšteno je danas iz ruskog Ministarstva inostranih poslova. "Istrajni napori… »
Moskva: SAD šire neistine o terorističkim napadima u Rusiji
RTV 21.02.2022
MOSKVA - Lažna upozorenja o navodnim pretnjama od terorističkih napada u Rusiji koje šire Sjedinjene Američke Države usmerena su na povećanje tenzija i izazivaju konsternaciju, saopšteno je danas iz ruskog Ministarstva inostranih poslova. "Istrajni… »
Vesti dana »
BLOG Desetak poljoprivrednika dobilo poziv za informativni razgovor iz policije zbog blokada: Mlekari traže od Vlade da se izjasni o ponašanju Glamočića
Nova pre 4 satijoš 37 povezanih
"Veoma sam uznemirena jer je mom prijatelju loše": Jelena Karleuša progovorila o stanju Ivice Dačića
Mondo pre 34 minutajoš 40 povezanih
Džared Batler šokirao Sašu Obradovića: "Trenirao sam mnoge igrače, ali on mi nije jasan"
Mondo pre 34 minutajoš 52 povezane
Doskorašnja direktorka "Pete" gimnazije Danka Nešović postala pomoćnica ministra
N1 Info pre 11 satijoš 10 povezanih
"Ubi nas taj uvoz iz Evrope": Poljoprivrednici 15 dana u blokadi, njihova sledeća adresa za razgovor je Vlada Srbije
Euronews pre 3 satajoš 40 povezanih