Повезане вести

Мама и ја смо случајно оставиле момке у исто време: Анастасија изгрмела у секси чизмама и открила све о Ђорђу!

Мама и ја смо случајно оставиле момке у исто време: Анастасија изгрмела у секси чизмама и открила све о Ђорђу!

Мондо 22.02.2022
Анастасија Ражнатовић први пут јавно о раскиду са Ђорђем Куљићем. Анастасија Ражнатовић први пут јавно о раскиду са Ђорђем Куљићем Анастасија Ражнатовић и Ђорђе Куљић раскинули су петогодишњу везу иако су месецима уназад… »
Школовао се са принчевима, зарађује милионе! Ево шта све нисте знали о Анастасијином бившем дечку!

Школовао се са принчевима, зарађује милионе! Ево шта све нисте знали о Анастасијином бившем дечку!

Свет & Скандал 22.02.2022
Иако је веза Ђорђа Куљића и младе певачице, Анастасије Ражнатовић важила је за једну од најстабилнијих, пар је ипак одлучио да стави тачку на своју љубав након 5 година. ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ Недавно су отпочели и заједнички… »
Анастасија упутила бруталну поруку бившем дечку? „Било би ми драже да не причаш са другим људима!“

Анастасија упутила бруталну поруку бившем дечку? „Било би ми драже да не причаш са другим људима!“

Млада поп звезда раскинула је везу са дечком Ђорђем Куљићем након пет година забављања иако се шушкало да би ускоро могла да уследи веридба. Упућени тврде да је узрок разлаза то што су се удаљили – све мање времена проводили… »
ДЕФИНИТИВАН КРАЈ! Анастасија се опростила од Ђорђа! Емотиван растанак растужио комшије!

ДЕФИНИТИВАН КРАЈ! Анастасија се опростила од Ђорђа! Емотиван растанак растужио комшије!

Иако су се многи надали њиховом помирењу, Анастасија Ражнатовић дефинитивно је ставила тачку на везу са бившим дечком Ђорђем Куљићем. Како Курир Старс сазнаје од Анастасијиних бивших комшија из луксузне зграде на Дорћолу, она… »
Носила је кутије, возач је чекао: Анастасија се иселила из дуплекса од 750.000 €, откривени сви детаљи одласка

Носила је кутије, возач је чекао: Анастасија се иселила из дуплекса од 750.000 €, откривени сви детаљи одласка

Мондо 22.02.2022
Певачица је дефинитивно ставила тачку на љубав са Ђорђем Куљићем, а ево како је изгледао њен последњи долазак у заједнички стан. Певачица је дефинитивно ставила тачку на љубав са Ђорђем Куљићем, а ево како је изгледао њен… »

Вести дана »