Povezane vesti
Vučić se obratio iz Monaka: "Oni koji misle da treba da smo potrčko nekoj strani, takvi Srbiju vode u ambis" (video)
Srbija danas 22.02.2022
Predsednik Srbije obraća se građanima iz Monaka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u zvaničnoj poseti Monaku, gde je razgovarao sa knezom Albertom Drugim od Monaka. Srpskom predsedniku je, podsetimo, priređen svečani doček ispred… »
Vučić iz Monaka: Naša politika je da smo posvećeni EU ali i da nećemo odustati od prijateljstva sa Rusijom
Telegraf 22.02.2022
Predsednik Srbije odgovarajući na pitanja o ukrajinskoj krizi poručuje da je očigledno da velikim zemljama niko ne može ništa, i da u skladu sa tim, mi kao mali trebamo da se prikrijemo ispod kamena, da se držimo naših principa vojne neutralnosti… »
Iznenađenje za predsednika Srbije: Princ Albert i Vučić zajedno gledaju operu "Verter"
Srbija danas 22.02.2022
Predsednik Vučić je ranije danas primio orden. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i knez Albert II od Monaka prisustvuju operi "Verter" povodom obeležavanja stogodišnjice od smrti Alberta I od Monaka. A post shared by Aleksandar Vučić… »
Knez Albert Drugi od Monaka uručio orden predsedniku Srbije
Beta video 22.02.2022
MONAKO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se nalazi u poseti Monaku, gde se sastao s knezom Albertom Drugim od Monaka koji je tom prilikom predsedniku Srbije uručio orden Velikog krsta reda Svetog Šarla. (pokrivalice) Beta/MOD… »
Svečani ručak u čast predsednika Srbije: Oglasio se Vučić u znak zahvalnosti na srdačnom gostoprimstvu (foto)
Srbija danas 22.02.2022
Velika čast za predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u zvaničnoj poseti Monaku, a knez Albert II od Monaka priredio mu je svečani doček ispred Kneževske palate na samom dočeku. Predsedniku Srbije… »
Predsedniku Srbije uručen orden Velikog krsta reda Svetog Šarla "Još jedan dokaz poštovanja prema našoj Srbiji" (video)
Srbija danas 22.02.2022
Ogromna čast za Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u zvaničnoj poseti Monaku, gde razgovara sa knezom Albertom Drugim od Monaka. Za predsednika Srbije priređen je svečani doček ispred Kneževske palate. Predsedniku Srbije je… »
"Srećan sam i polaskan" Vučić se oglasio nakon razgovora sa knezom Albertom (foto)
Srbija danas 22.02.2022
Velika čast za predsednika i Srbiju. Knez Albert II od Monaka uručio je danas predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću orden Velikog krsta reda Svetog Šarla. - Srećan sam i polaskan što, kao predsednik Republike Srbije, imam priliku da… »
Velika čast za Srbiju i predsednika danas u Monaku: Ceremonija uručenja Velikog krsta reda Svetog Šarla Vučiću
Srbija danas 22.02.2022
Tokom boravka u Monaku biće održana i ceremonija uručenja Velikog krsta reda Svetog Šarla, koji će knez Albert II od Monaka uručiti predsedniku Vučiću. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u zvaničnoj poseti Monaku, gde će… »
Veličanstven doček za predsednika Vučića u Monaku! Ori se himna i vijori srpska zastava (video)
Srbija danas 22.02.2022
Svečani doček za predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas svoju zvaničnu posetu Monaku, a knez Albert II od Monaka priredio mu je svečani doček ispred Kneževske palate Uz postrojenu Gardu i himne… »
Vesti dana »
Šta će biti sa školskom godinom? Upravo u "Blic uživo" pomoćnik ministra prosvete odgovara na pitanja kako će se nadoknaditi izgubljena nastava
Blic pre 6 satijoš 66 povezanih
Željko Obradović jasan pred Monako: "Da ovi što nisu igrali protiv Virtusa pomognu sutra, ja računam na sve"
Telegraf pre 50 minutajoš 29 povezanih
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 7 satijoš 6 povezanih
Tramp planira da pošalje stanovnike Gaze na ova mesta? Udaljena su hiljadama kilometara
Telegraf pre 1 satjoš 51 povezana
Petrušev upozorava: Ponekad se igramo sa tim stvarima… (VIDEO)
Sport klub pre 2 satajoš 25 povezanih