Povezane vesti
Ambasador Rusije u BiH ocijenio da je Putinova odluka 'istorijski dan'
Slobodna Evropa 22.02.2022
Ruski ambasador u Bosni i Hercegovini, Igor Kalabuhov, rekao je 22. februara u Banjaluci da je odluka predsjednika Ruske Federacije, Vladimira Putina, o priznanju separatističkih regiona Ukrajine, Donjecka i Luganska, "istorijski dan". "Za mene to je… »
Kalabuhov: Odluka Putina o Donjecku i Lugansku istorijska
Dnevnik 22.02.2022
BANjALUKA: Abmasador Ruske federacije u Sarajevu Igor Kalabuhov nazvao je istorijskom odluku ruskog predsednika Vladimira Putina da prizna nezavisnost Donjecka i Luganska od Ukrajine. Ruski diplomata je to rekao u Banjaluci, gde je prisustvovao promociji… »
Slušao sam obraćanje Putina: Vučić poručio - pretpostavio sam da će se situacija razvijati u ovom smeru
Večernje novosti 21.02.2022
Foto: Profimedia Vučić je komentarisao odluku Vladimira Putina da prizna nezavisnost Donjecka i Luganska. - Razgovor sa Makronom je bio važan, očekujem da bude još važnih razgovora narednih dana, ostaju veli strahovi da li bi sve to moglo da se proširi… »
Vesti dana »
Tramp najavio obustavu napada na Iran, postignuti perimetri dogovora o okončanju rata
N1 Info pre 35 minutajoš 23 povezane
Osumnjičeni za ratne zločine na Kosovu "pao" na Horgošu! Muškarac (45) uhapšen, određeno mu zadržavanje
Blic pre 30 minutajoš 18 povezanih
Đedović Handanović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
NIN pre 45 minutajoš 15 povezanih