Povezane vesti
Tramp: Putin u moje vreme ne bi uradio ovo što radi sada
N1 Info 22.02.2022
Bivši američki predsednik Donald Tramp prekinuo je ćutanje o krizi u Ukrajini da bi osudio administraciju Džozefa Bajdena, tvrdeći kako u vreme njegove vlsti ne bi moglo da se dogodi da Moskva pošalje trupe preko svoje granice. Tramp je… »
Tramp odreagovao na priznanje dnr i lnr: Dobro poznajem Putina
Pravda 22.02.2022
Bivši predsednik SAD Donald Tramp je povodom krize u Ukrajini kritikoovao administraciju aktuelnog predsednika Džozefa Bajdfena, rekavši da se sve što se trenutno događa ne bi dogodilo tokom njegove administracije, jer on „dobro poznaje ruskog… »
Tramp: Ovo se ne bi dogodilo u vreme moje administracije
RTV 22.02.2022
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD Donald Tramp je povodom krize u Ukrajini kritikovao administraciju aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena, rekavši da se sve što se trenutno događa ne bi dogodilo tokom njegove administracije, jer on "dobro poznaje… »
Tramp: Ovo se ne bi dogodilo u vreme moje administracije
Nova 22.02.2022
Bivši predsednik SAD Donald Tramp je povodom krize u Ukrajini kritikovao administraciju aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena, rekavši da se sve što se trenutno događa ne bi dogodilo tokom njegove administracije, jer on "dobro poznaje ruskog… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, doček za Subotičane u Novom Sadu, peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTV pre 32 minutajoš 39 povezanih

Uživo uskoro pada odluka o Ukrajini?! Zelenski stigao u Arabiju, poznato šta će predložiti Trampu: Oglasio se i Kremlj, na pomolu neočekivani dogovor (foto)
Blic pre 15 minutajoš 26 povezanih

Sudar tankera i teretnog broda kod obala Velike Britanije, spaseno 37 ljudi
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Tenzije u Bukureštu dok krajnje desni kandidat Đorđesku osporava zabranu učešća na predsedničkim izborima
Glas Amerike pre 6 satijoš 22 povezane