Povezane vesti
Tramp: Putin u moje vreme ne bi uradio ovo što radi sada
N1 Info 22.02.2022
Bivši američki predsednik Donald Tramp prekinuo je ćutanje o krizi u Ukrajini da bi osudio administraciju Džozefa Bajdena, tvrdeći kako u vreme njegove vlsti ne bi moglo da se dogodi da Moskva pošalje trupe preko svoje granice. Tramp je, naglašavajući… »
Tramp odreagovao na priznanje dnr i lnr: Dobro poznajem Putina
Pravda 22.02.2022
Bivši predsednik SAD Donald Tramp je povodom krize u Ukrajini kritikoovao administraciju aktuelnog predsednika Džozefa Bajdfena, rekavši da se sve što se trenutno događa ne bi dogodilo tokom njegove administracije, jer on „dobro poznaje ruskog… »
Tramp: Ovo se ne bi dogodilo u vreme moje administracije
RTV 22.02.2022
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD Donald Tramp je povodom krize u Ukrajini kritikovao administraciju aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena, rekavši da se sve što se trenutno događa ne bi dogodilo tokom njegove administracije, jer on "dobro poznaje ruskog… »
Tramp: Ovo se ne bi dogodilo u vreme moje administracije
Nova 22.02.2022
Bivši predsednik SAD Donald Tramp je povodom krize u Ukrajini kritikovao administraciju aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena, rekavši da se sve što se trenutno događa ne bi dogodilo tokom njegove administracije, jer on "dobro poznaje ruskog predsednika… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Počela proizvodnja naftnih derivata u rafineriji u Pančevu
NIN pre 17 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo razmatra skraćenje časova na 30 minuta zbog smanjene pažnje kod dece
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Miomir vodio pa stao: Kecmanović posle pet setova eliminisan sa Australijan opena (video)
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih
Srbiju tek čeka borba: Evo kako Orlovi mogu do naredne faze takmičenja!
Hot sport pre 47 minutajoš 29 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih