Povezane vesti
Pisali su da sam debela i plastična, a nisu znali šta mi je: Aleksandra Mladenović o slikama koje su zapalile javnost
Mondo 22.02.2022
Pevačica Aleksandra Mladenović ne krije da je preživela internet nasilje i zapala u depresiju sa kojom se jedva izborila. Pevačica Aleksandra Mladenović ne krije da je preživela internet nasilje i zapala u depresiju sa kojom se jedva izborila. Pevačica… »
Vređali je da je debela, ružna i plastična, pala u depresiju: Mladenovićka otkrila sa čim se sve borila pored bolesti
Kurir 22.02.2022
Period zatvorenosti izazvan pandemijom korona virusa na mnoge javne ličnosti ostavio je traga, a na pevačicu Aleksandru Mladenović, čini se, najviše. Mlada pevačica je tokom pomenutog perioda nabacila koji kilogram više, zbog čega je bila meta napada… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 5 minutajoš 35 povezanih

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 30 minutajoš 26 povezanih