Повезане вести
ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ! Анастасија Ражнатовић терала Цецу да се забавља са нашим познатим певачем: Свиђао се и мени!
Свет & Скандал 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић први пут се појавила у медијима након што се сазнало да је раскинула везу са Ђорђем Куљићем. Млада звезда у успону блистала је у сведеној одевној комбинацији и искрено одговарала на питања… »
Анастасија открила ко је непријатељ куће Ражнатовић: Настао мук у емисији уживо кад су Цецину наследницу питали за карлеушу!…
Курир 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић први пут се појавила у медијима након што се сазнало да је раскинула везу са Ђорђем Куљићем. У студију је настао мук када је водитељ питао Ражнатовићеву шта искрено мисли о љутој ривалки њене… »
Џејева ћерка први пут у емисији уживо након очеве смрти! Проговорила о покојном певачу на ивици суза: Све ми је горе!
Курир 22.02.2022
Певачица Марија Рамадановски, ћерка покојног певача Џеја Рамадановског, појавила се у медијима први пут након очеве смрти. Говорила је о покојном оцу: - Мени је исто. Као да се време заледило, стало. Све ми је горе. Тек сад… »
Анастасија открила ко је највећи непријатељ породице Ражнатовић
Нова 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић гостовала је у емисији Огњена Амиџића и том приликом открила је детаље који досад нису били познати јавности. Анастасија Ражнатовић се први пут након раскида појавила у медијима. На питање ко… »
Цеца украла ћерки стајлинг: Ражнатовићке прошетале исту комбинацију, Анастасија проговорила и о мамином раскиду с Богданом!
Курир 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић појавила се у медијима први пут након што се сазнало да је раскинула везу са Ђорђем Куљићем. Водитељ је питао Анастасију да прокоментарише раскид везе њене маме Цеце и Богдана Срејовића. - Океј… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Радио сто плус пре 53 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 58 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 46 повезаних
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 2 сатајош 29 повезаних