Повезане вести

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ! Анастасија Ражнатовић терала Цецу да се забавља са нашим познатим певачем: Свиђао се и мени!

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ! Анастасија Ражнатовић терала Цецу да се забавља са нашим познатим певачем: Свиђао се и мени!

Свет & Скандал 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић први пут се појавила у медијима након што се сазнало да је раскинула везу са Ђорђем Куљићем. Млада звезда у успону блистала је у сведеној одевној комбинацији и искрено одговарала на питања… »
Анастасија открила ко је непријатељ куће Ражнатовић: Настао мук у емисији уживо кад су Цецину наследницу питали за карлеушу!…

Анастасија открила ко је непријатељ куће Ражнатовић: Настао мук у емисији уживо кад су Цецину наследницу питали за карлеушу!…

Курир 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић први пут се појавила у медијима након што се сазнало да је раскинула везу са Ђорђем Куљићем. У студију је настао мук када је водитељ питао Ражнатовићеву шта искрено мисли о љутој ривалки њене… »
Џејева ћерка први пут у емисији уживо након очеве смрти! Проговорила о покојном певачу на ивици суза: Све ми је горе!

Џејева ћерка први пут у емисији уживо након очеве смрти! Проговорила о покојном певачу на ивици суза: Све ми је горе!

Курир 22.02.2022
Певачица Марија Рамадановски, ћерка покојног певача Џеја Рамадановског, појавила се у медијима први пут након очеве смрти. Говорила је о покојном оцу: - Мени је исто. Као да се време заледило, стало. Све ми је горе. Тек сад… »
Анастасија открила ко је највећи непријатељ породице Ражнатовић

Анастасија открила ко је највећи непријатељ породице Ражнатовић

Нова 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић гостовала је у емисији Огњена Амиџића и том приликом открила је детаље који досад нису били познати јавности. Анастасија Ражнатовић се први пут након раскида појавила у медијима. На питање ко… »
Цеца украла ћерки стајлинг: Ражнатовићке прошетале исту комбинацију, Анастасија проговорила и о мамином раскиду с Богданом!

Цеца украла ћерки стајлинг: Ражнатовићке прошетале исту комбинацију, Анастасија проговорила и о мамином раскиду с Богданом!

Курир 22.02.2022
Певачица Анастасија Ражнатовић појавила се у медијима први пут након што се сазнало да је раскинула везу са Ђорђем Куљићем. Водитељ је питао Анастасију да прокоментарише раскид везе њене маме Цеце и Богдана Срејовића. - Океј… »

Вести дана »