Повезане вести
Хаос у ријалитију, само се појавила на вратима! Није ни ушла, а већ се посвађала - Ти да ми се не обраћаш!
Мондо 23.02.2022
Избачена такмичарка поново у Бару! Избачена такмичарка поново у Бару! Свеново агресивно понашање у Бару је оштро кажњено избацивањем. А то се десило и Ксенији Крањец, која је такође дисквалификована. Након гостовања у Пулсу… »
Вратила се у бар! Неочекивана гошћа појавила се у стану! Није ни ушла, а већ се посвађала ти да ми се не обраћаш! Хаос у…
Курир 23.02.2022
Свеново агресивно понашање у Бару је оштро кажњено избацивањем. А то се десило и Ксенији Крањец, која је такође дисквалификована. Свен је, између осталог, рекао и то да хоће да избаци алкохол из употребе, јер не зна шта ради… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 10 повезаних
Четири саобраћајне незгоде у Београду: Повређено седам особа, неколико тешко
Еуроневс пре 1 сатјош 11 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 49 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана