Повезане вести
Медведев велича Ђоковића, па му затим "прети"
Спортске.нет 23.02.2022
Руски тенисер Данил Медведев успешно је стартовао на турниру у Акапулку победивши Беноу Пера са 2:0, а након меча било је углавном речи о Новаку Ђоковићу, који је несумљиво тема број један у "белом спорту". Ђоковића данас… »
Шмекерски, нема шта: Медведев на најбољи могући начин причао о Новаку – ‘Он увек честита, никада ништа лоше није причао о…
Хот спорт 23.02.2022
Новак Ђоковић се на најбољи могући начин вратио на терен. И на турниру у Акапулку сјајно је старовао Данил Медведев, који је у првом колу победио Беноу Пера са 2:0 у сетовима, и тако најавио на би већ после ове недеље могао да… »
Надал одустао од борбе за врх АТП листе: То доба је прошло
Нова 23.02.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да се помирио са чињеницом да више не може да се бори за прво место на АТП листи. „Мислим да је то доба прошло. Нажалост, моји физички проблеми ме спречавају да могу да се надам да ћу поново… »
Надал се помирио са одустајањем од борбе за прво место на АТП листи
Данас 23.02.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је данас да се помирио са чињеницом да више не може да се бори за прво место на АТП листи. „Мислим да је то доба прошло. Нажалост, моји физички проблеми ме спречавају да могу да се надам да ћу… »
Надал одустао од трке са ђоковићем: То је прошлост за мене, моји циљеви су другачији
Вечерње новости 23.02.2022
Тањуг/АП Тренутно пети играч света је после победе над Денисом Кудлом (6:3, 6:2) истакао да су га физички проблеми спречили да још коју годину проведе на првом месту. - То време је за мене прошло, нажалост. Физички проблеми су… »
Међедовић убедљив на старту тениског турнира у Нурсултану
Спортске.нет 23.02.2022
Тенисер Србије Хамад Међедовић пласирао се данас у осмину финала на турниру из М25 серије у Нурсултану, пошто је у првом колу победио квалификанта из Белорусије Алексеја Комича са 2:0 у сетовима (6:1, 6:3). Осамнаестогодишњи… »
Медведев и Надал успешни у Акапулку
Данас 23.02.2022
Руски тенисер Данил Медведев победио је на старту турнира у Акапулку Беноу Пера 6:3, 6:4, после једног часа и 42 минута игре. И тако успешно започео поход на прво место на АТП листи, а то му гарантује освајање титуле у Мексику… »
Надал не верује да ће поново бити први тенисер света
Политика 23.02.2022
АКАПУЛКО – Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да не верује да поново може да буде први тенисер света, као и да разлог види у физичким проблемима. „Мислим да је то прошло доба. Нажалост, моји физички проблеми ме спречавају да… »
Надал пред обарањем каријерног рекорда, ово му није успело од 2014. ВИДЕО
Нова 23.02.2022
Рафаел Надал тријумфално је почео турнир у Акапулку, победио је Дениса Кудлу са 6:3, 6:2 и спреман је за обарање рекорда. Овом победом, он је изједначио свој најбољи почетак сезоне са 11-0. Надал је такође победио у 11… »
Медведев одушевио изјавом о Новаку: Ђоковић увек прича истину, никада ништа лоше није рекао о ривалу
ФОТО: АП/Тањуг И један и други су успешно прескочили прве препреке. Московљанин је победио Беноу Пера, а Ноле је био бољи од Лоренца Мусетија. Иначе, 34-годишњак из Београда би челну позицију задржао уколико освоји Дубаи, а… »
Сантијаго: Миша у другом колу са младим Бразилцем
Спорт клуб 23.02.2022
Матеус Пућинели де Алмеида ће бити наредни ривал Миомира Кецмановића на АТП турниру у Сантијагу. Он је добио Данца Холгера Рунеа 2:0 и тако је направио једно од већих изненађења у првом колу. Матеус има тек 20 година и тренутно… »
Шмекерска изјава медведева о Ђоковићу: Питали га о Новаку и броју 1, одговором је показао каква је класа! (видео)
Мондо 23.02.2022
Рус је имао врло занимљиву конференцију за медије након победе. Рус је имао врло занимљиву конференцију за медије након победе. Новак Ђоковић се вратио на терен после скоро три месеца наступом на АТП турниру у Дубаију, а за то… »
Медведев кренуо по прво место, лако са Пером
Спорт клуб 23.02.2022
Данил Медведев је у првом колу Акапулка добио Беноу Пера у два сета. Било је 6:3 и 6:4, а на терену је Рус провео сат и 40 минута. У Акапулку игра и Рафаел Надал који је лако за нешто више од сат игре добио Дениса Кудлу. Данил… »
Новаче, Медведев је кренуо по твоје прво место: Они одлучују о судбини Ђоковића - фуриозни Надал је његов спас!
Мондо 23.02.2022
У Акапулку се води битка која би могла да одлучи хоће ли Новак Ђоковић и наредног понедељка бити најбољи тенисер света. У Акапулку се води битка која би могла да одлучи хоће ли Новак Ђоковић и наредног понедељка бити најбољи… »
Шмекерска реакција Медведева на Новакове речи о броју 1, показао је класу ВИДЕО
Нова 23.02.2022
Новак Ђоковић рекао је да ће први честитати Данилу Медведеву ако постане најбољи тенисер света. Ђоковић игра у Дубаију и титула му не гарантује останак на првом месту. Ако Данил Медведев освоји Акапулко, сигурно ће бити најбољи… »
Рус кренуо у потеру за ђоковићем: Медведев победио на старту Акапулка
ФОТО: АП Други тенисер света је имао нешто спорији почетак, али како је меч одмицао постајао је све сигурнији. Успео је у трећем гему да направи први брејк, потом је то урадио још једном у деветом и на тај начин окончао први сет… »
Надал „самлео“ ривала, Медведев спреман да уздрма Новаков АТП трон
Нова 23.02.2022
Рафаел Надал тријумфално је стартовао у Акапулку, исто важи и за Данила Медведева, који напада прво место АТП листе. Данил Медведев пропустио је прилику да обезбеди 1. место АТП листе на Аустралијан опену, то може да учини ако… »
Одличан старт Кецмановића у Сантјагу, елиминисао некадашњу италијанску звезду
Нова 23.02.2022
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло АТП турнира у Сантијагу пошто је у мечу прве рунде савладао искусног Италијана Марка Чекината са 7:5, 6:1. У првом сету је вођена велика борба. Први је до брејка стигао… »
Вести дана »

Грбовић: Вучић репресијом убрзава и подиже цену свог пада, лојалисти у његовом окружењу предњаче
Бета пре 27 минутајош 33 повезане

Јак земљотрес погодио највећу луку у Бугарској: Јутрос се тресло тло код Црног Мора
Блиц пре 32 минутајош 12 повезаних

„Тхе Питт“ проглашен најбољом драмском серијом на додели награда Еми
Нова пре 56 минутајош 9 повезаних

У четири саобраћајне незгоде у Београду 10 особа лакше повређено
Еуроневс пре 2 сатајош 10 повезаних