Повезане вести

Тара ломи огледала, прозоре и урла: Симова пред камерама признала да не подноси Ша, обезбеђење не може да је обузда (видео)

Тара ломи огледала, прозоре и урла: Симова пред камерама признала да не подноси Ша, обезбеђење не може да је обузда (видео)

Курир 23.02.2022
Ненад Алексић Ша током журке полио је Тару Симов пивом јер је све време гледала у правцу Матеје Матијевића, а њему је забранила да комуницира са њим. Након тога, Тара је кренула да "вилени" по имању, па је у налету беса… »
Језиви урлици у зору, Ша хоће да се убије: Лије сузе, тресе се и урла, а за све је крива Тара (видео)

Језиви урлици у зору, Ша хоће да се убије: Лије сузе, тресе се и урла, а за све је крива Тара (видео)

Мондо 23.02.2022
У ријалитију Задруга дошло је до великог сукоба, а онда су уследиле сцене које леде крв у жилама. У ријалитију Задруга дошло је до великог сукоба, а онда су уследиле сцене које леде крв у жилама. Ненад Алексић Ша и Тара Симов се… »
Језиве сцене у цик зоре! Ша прети да ће наудити себи: Једва сам издржао да се не убијем, пустите ме! Хаос после свађе са таром…

Језиве сцене у цик зоре! Ша прети да ће наудити себи: Једва сам издржао да се не убијем, пустите ме! Хаос после свађе са таром…

Курир 23.02.2022
Ненад Алексић Ша поливио је Тару Симов, а онда се она залетела на њега, а обезбеђење је спречило њихов окршај. - Шта он мене има да полива? - питала је Тара - Шта ћеш да постигеш? - узвратио је Ђедовић. Њих двоје почели су да… »

Вести дана »