Povezane vesti
Tara lomi ogledala, prozore i urla: Simova pred kamerama priznala da ne podnosi Ša, obezbeđenje ne može da je obuzda (video)
Kurir 23.02.2022
Nenad Aleksić Ša tokom žurke polio je Taru Simov pivom jer je sve vreme gledala u pravcu Mateje Matijevića, a njemu je zabranila da komunicira sa njim. Nakon toga, Tara je krenula da "vileni" po imanju, pa je u naletu besa slomila nekoliko prozora i… »
Jezive scene u cik zore! Ša preti da će nauditi sebi: Jedva sam izdržao da se ne ubijem, pustite me! Haos posle svađe sa…
Kurir 23.02.2022
Nenad Aleksić Ša polivio je Taru Simov, a onda se ona zaletela na njega, a obezbeđenje je sprečilo njihov okršaj. - Šta on mene ima da poliva? - pitala je Tara - Šta ćeš da postigeš? - uzvratio je Đedović. Njih dvoje počeli su da se gađaju… »
Jezivi urlici u zoru, Ša hoće da se ubije: Lije suze, trese se i urla, a za sve je kriva Tara (video)
Mondo 23.02.2022
U rijalitiju Zadruga došlo je do velikog sukoba, a onda su usledile scene koje lede krv u žilama. U rijalitiju Zadruga došlo je do velikog sukoba, a onda su usledile scene koje lede krv u žilama. Nenad Aleksić Ša i Tara Simov se ne smiruju sa svojim… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - crveni meteo-alarm na zapadu zemlje, na Pešteri napadalo više od pola metra, u delovima Beograda otežan saobraćaj
RTS pre 24 minutajoš 105 povezanih
I danas akcija Zastani Srbijo, nastavljene studentske blokade uz sve više srednjoškolaca
Beta pre 3 satajoš 43 povezane
Podnete krivične prijave protiv BIA i policije zbog špijunskog softvera
NIN pre 5 satijoš 10 povezanih
Lasta prekida štrajk: "Sa Gradom Beogradom dogovoreno da se ne sprovede jednostrani raskid ugovora"
NIN pre 53 minutajoš 39 povezanih