Повезане вести
Бодирога: Крешо Ћосић је посебан, Кари Пешић је чинио чуда, Тањевић ме прозвао "Белим Меџиком"...
Спортски журнал 23.02.2022
Дејан Бодирога је синоним за српску у југословенску кошарку. У последње време га нема много у медијима, али је дао врло опширан интервју за хрватски портал Индекс. Три пута је Бодирога био клупски првак Европе (два пута с… »
Бодирога: Милер је био шокиран кад сам му узео пешкир
Н1 Инфо 23.02.2022
Легендарни српски кошаркаш Дејан Бодирога је за хрватски портал Индекс говорио о разним кошаркашким темама. О својој каријери, преласку из Зрењанина у Задар, о НБА лиги, о АБА лиги и Евролиги, али и о освајању титуле првака… »
Бодирога: Милер је био шокиран кад сам му узео пешкир
Спорт клуб 23.02.2022
Легендарни српски кошаркаш Дејан Бодирога је за хрватски портал Индекс говорио о разним кошаркашким темама. О својој каријери, преласку из Зрењанина у Задар, о НБА лиги, о АБА лиги и Евролиги, али и о освајању титуле првака… »
Бодирога открио зашто се обрисао пешкиром реџија милера: Ово смо чекали 20 година - "Американци су тада схватили..."
Мондо 23.02.2022
Легендарни Дејан Бодирога се у великом интервјуу присетио титуле првака света коју је Југославија освојила у Индијанополису 2002. године. Легендарни Дејан Бодирога се у великом интервјуу присетио титуле првака света коју је… »
Бодирога о сродству с Драженом, брисању руку о пешкир Реџија Милера, АБА…
Нова 23.02.2022
Дејан Бодирога дао је велики интервју за хрватски портал Индекс, говорио је о прошлости и актуелним кошаркашким темама. Причао је и о чувеном потезу из Индијанаполиса, где је против САД брисао руке о пешкир Реџија Милера. „Видео… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 4 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана