Povezane vesti

Bodiroga: Krešo Ćosić je poseban, Kari Pešić je činio čuda, Tanjević me prozvao "Belim Medžikom"...

Bodiroga: Krešo Ćosić je poseban, Kari Pešić je činio čuda, Tanjević me prozvao "Belim Medžikom"...

Sportski žurnal 23.02.2022
Dejan Bodiroga je sinonim za srpsku u jugoslovensku košarku. U poslednje vreme ga nema mnogo u medijima, ali je dao vrlo opširan intervju za hrvatski portal Indeks. Tri puta je Bodiroga bio klupski prvak Evrope (dva puta s Panatinaikosom i jednom s… »
Bodiroga: Miler je bio šokiran kad sam mu uzeo peškir

N1 Info 23.02.2022
Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga je za hrvatski portal Indeks govorio o raznim košarkaškim temama. O svojoj karijeri, prelasku iz Zrenjanina u Zadar, o NBA ligi, o ABA ligi i Evroligi, ali i o osvajanju titule prvaka sveta u Indijanapolisu… »

Sport klub 23.02.2022
Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga je za hrvatski portal Indeks govorio o raznim košarkaškim temama. O svojoj karijeri, prelasku iz Zrenjanina u Zadar, o NBA ligi, o ABA ligi i Evroligi, ali i o osvajanju titule prvaka sveta u Indijanapolisu… »
Bodiroga otkrio zašto se obrisao peškirom redžija milera: Ovo smo čekali 20 godina - "Amerikanci su tada shvatili..."

Bodiroga otkrio zašto se obrisao peškirom redžija milera: Ovo smo čekali 20 godina - "Amerikanci su tada shvatili..."

Mondo 23.02.2022
Legendarni Dejan Bodiroga se u velikom intervjuu prisetio titule prvaka sveta koju je Jugoslavija osvojila u Indijanopolisu 2002. godine. Legendarni Dejan Bodiroga se u velikom intervjuu prisetio titule prvaka sveta koju je Jugoslavija osvojila u… »
Bodiroga o srodstvu s Draženom, brisanju ruku o peškir Redžija Milera, ABA…

Bodiroga o srodstvu s Draženom, brisanju ruku o peškir Redžija Milera, ABA…

Nova 23.02.2022
Dejan Bodiroga dao je veliki intervju za hrvatski portal Index, govorio je o prošlosti i aktuelnim košarkaškim temama. Pričao je i o čuvenom potezu iz Indijanapolisa, gde je protiv SAD brisao ruke o peškir Redžija Milera. „Video sam da je… »

Vesti dana »