Povezane vesti
Bodiroga: Krešo Ćosić je poseban, Kari Pešić je činio čuda, Tanjević me prozvao "Belim Medžikom"...
Sportski žurnal 23.02.2022
Dejan Bodiroga je sinonim za srpsku u jugoslovensku košarku. U poslednje vreme ga nema mnogo u medijima, ali je dao vrlo opširan intervju za hrvatski portal Indeks. Tri puta je Bodiroga bio klupski prvak Evrope (dva puta s Panatinaikosom i jednom s… »
Bodiroga: Miler je bio šokiran kad sam mu uzeo peškir
N1 Info 23.02.2022
Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga je za hrvatski portal Indeks govorio o raznim košarkaškim temama. O svojoj karijeri, prelasku iz Zrenjanina u Zadar, o NBA ligi, o ABA ligi i Evroligi, ali i o osvajanju titule prvaka sveta u Indijanapolisu… »
Bodiroga: Miler je bio šokiran kad sam mu uzeo peškir
Sport klub 23.02.2022
Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga je za hrvatski portal Indeks govorio o raznim košarkaškim temama. O svojoj karijeri, prelasku iz Zrenjanina u Zadar, o NBA ligi, o ABA ligi i Evroligi, ali i o osvajanju titule prvaka sveta u Indijanapolisu… »
Bodiroga otkrio zašto se obrisao peškirom redžija milera: Ovo smo čekali 20 godina - "Amerikanci su tada shvatili..."
Mondo 23.02.2022
Legendarni Dejan Bodiroga se u velikom intervjuu prisetio titule prvaka sveta koju je Jugoslavija osvojila u Indijanopolisu 2002. godine. Legendarni Dejan Bodiroga se u velikom intervjuu prisetio titule prvaka sveta koju je Jugoslavija osvojila u… »
Bodiroga o srodstvu s Draženom, brisanju ruku o peškir Redžija Milera, ABA…
Nova 23.02.2022
Dejan Bodiroga dao je veliki intervju za hrvatski portal Index, govorio je o prošlosti i aktuelnim košarkaškim temama. Pričao je i o čuvenom potezu iz Indijanapolisa, gde je protiv SAD brisao ruke o peškir Redžija Milera. „Video sam da je šokiran… »
Vesti dana »
Upozorenje analitičara: Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog cene nafte
Euronews pre 37 minutajoš 34 povezane
Vlada Srbije odala počast Zoranu Đinđiću na 23. godišnjicu atentata
In medija pre 1 satjoš 63 povezane
EU ne vidi neposredne rizike po bezbednost snabdevanja naftom zbog rata sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 47 povezanih
BiH bila jedan od kosponzora rezolucije o osudi napada Irana na zemlje Zaliva i Jordana
Beta pre 52 minutajoš 59 povezanih
Čubrilo najavljuje obrt vremena: Do utorka prolećno toplo, zatim stižu kiša, zahlađenje i sneg na planinama
Dnevnik pre 37 minutajoš 33 povezane