Повезане вести
Вучевић: У последњих 10 година Српска Атина процветала, инвестиције и пројекти се само нижу, све за добробит грађана
Србија данас 23.02.2022
Никад већа улагања у Нови Сад. Нови Сад је у последњих 10 година доживео процват, којем су кумовали капитални пројекти. Наш народ каже да је "лако навићи се на добро", и чини ми се да смо се сви ми лако навикли на ове… »
Вучевић: Процват Новог Сада у последњих десет година
Дневник 23.02.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић оценио је да је Нови Сад у последњих 10 година доживео процват, којем су кумовали капитални пројекти. „Наш народ каже да је "лако навићи се на добро", и чини ми се да смо се сви ми лако… »
Вучевић: У последњих 10 година Српска Атина процветала: инвестиције и пројекти се само нижу, све за добробит грађана
Курир 23.02.2022
Нови Сад је у последњих 10 година доживео процват, којем су кумовали капитални пројекти. Наш народ каже да је "лако навићи се на добро", и чини ми се да смо се сви ми лако навикли на ове феноменалне промене које су биле само… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 33 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане