Повезане вести

Вучевић: У последњих 10 година Српска Атина процветала, инвестиције и пројекти се само нижу, све за добробит грађана

Вучевић: У последњих 10 година Српска Атина процветала, инвестиције и пројекти се само нижу, све за добробит грађана

Србија данас 23.02.2022
Никад већа улагања у Нови Сад. Нови Сад је у последњих 10 година доживео процват, којем су кумовали капитални пројекти. Наш народ каже да је "лако навићи се на добро", и чини ми се да смо се сви ми лако навикли на ове… »
Вучевић: Процват Новог Сада у последњих десет година

Вучевић: Процват Новог Сада у последњих десет година

Дневник 23.02.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић оценио је да је Нови Сад у последњих 10 година доживео процват, којем су кумовали капитални пројекти. „Наш народ каже да је "лако навићи се на добро", и чини ми се да смо се сви ми лако… »
Вучевић: У последњих 10 година Српска Атина процветала: инвестиције и пројекти се само нижу, све за добробит грађана

Вучевић: У последњих 10 година Српска Атина процветала: инвестиције и пројекти се само нижу, све за добробит грађана

Курир 23.02.2022
Нови Сад је у последњих 10 година доживео процват, којем су кумовали капитални пројекти. Наш народ каже да је "лако навићи се на добро", и чини ми се да смо се сви ми лако навикли на ове феноменалне промене које су биле само… »

Вести дана »