Povezane vesti
Vučević: U poslednjih 10 godina Srpska Atina procvetala, investicije i projekti se samo nižu, sve za dobrobit građana
Srbija danas 23.02.2022
Nikad veća ulaganja u Novi Sad. Novi Sad je u poslednjih 10 godina doživeo procvat, kojem su kumovali kapitalni projekti. Naš narod kaže da je "lako navići se na dobro", i čini mi se da smo se svi mi lako navikli na ove fenomenalne promene koje su bile… »
Vučević: Procvat Novog Sada u poslednjih deset godina
Dnevnik 23.02.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da je Novi Sad u poslednjih 10 godina doživeo procvat, kojem su kumovali kapitalni projekti. „Naš narod kaže da je "lako navići se na dobro", i čini mi se da smo se svi mi lako navikli na ove fenomenalne… »
Vučević: U poslednjih 10 godina Srpska Atina procvetala: investicije i projekti se samo nižu, sve za dobrobit građana
Kurir 23.02.2022
Novi Sad je u poslednjih 10 godina doživeo procvat, kojem su kumovali kapitalni projekti. Naš narod kaže da je "lako navići se na dobro", i čini mi se da smo se svi mi lako navikli na ove fenomenalne promene koje su bile samo zagrevanje za ono što još… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Žandarmerija razdvaja građane i Ćacilend, zborovi posetili zgrade Suzane Vasiljević i Vesića: Policija čuva prostorije SNS širom zemlje
Nova pre 12 minutajoš 81 povezana

Žandarmerija dočekala učesnike protesta ispred SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 32 minutajoš 25 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 8 satijoš 48 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane