Повезане вести

Вучић се обратио из Мадрида: У наредних 48 сати доносимо став о ситуацији у Украјини, Шпанија неће признати независност Косова…

Вучић се обратио из Мадрида: У наредних 48 сати доносимо став о ситуацији у Украјини, Шпанија неће признати независност Косова…

Србија данас 23.02.2022
Председник Србије Александар Вучић борави у радној посети Шпанији где се данас састао са премијером Шпаније Педром Санчезом. Како је председник Србије поручио из Шпаније, све што је данас договорено, јесте од изузетне важности за… »
"Одговорићемо САД и ЕУ у наредних 48 сати!" Вучић о кризи у Украјини - Србија се добро сећа и 1999.

"Одговорићемо САД и ЕУ у наредних 48 сати!" Вучић о кризи у Украјини - Србија се добро сећа и 1999.

Мондо 23.02.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић борави у радној посети Шпанији где се састао са председником Владе Шпаније Педром Санчезом. Након састанка, председник се обратио медијима. Председник Републике Србије Александар Вучић… »
Вучић поручио из Мадрида: Србија ће у наредних 48 сати изаћи са детаљима о ситуацији у Украјини

Вучић поручио из Мадрида: Србија ће у наредних 48 сати изаћи са детаљима о ситуацији у Украјини

Курир 23.02.2022
Вучић је открио да је у ноћи за нама разговарао са председницом Владе Србије, додајући да ће Србија у наредних 48 сати изаћи са детаљима о ситуацији у Украјини. - Србија се добро сећа 99. године када они којима су данас уста… »
Председник Вучић најавио: Велики бизнис форум у октобру, очекујем високе шпанске званичнике

Председник Вучић најавио: Велики бизнис форум у октобру, очекујем високе шпанске званичнике

Вечерње новости 23.02.2022
Фото: Принтскрин/ТВ Пинк Како је објаснио, Србија ће увек моћи да рачуна на Шпанију, и она је веома важна за Србију, додајући да ће добри односи наставити да се негују. - Верујем да ћемо и ми успети да угостимо људе из Шпаније… »
Вучић се обратио јавности: Синоћ сам звао Ану Брнабић - ево о чему су разговарали

Вучић се обратио јавности: Синоћ сам звао Ану Брнабић - ево о чему су разговарали

Србија данас 23.02.2022
Председник Србије Александар Вучић огласио се из Шпаније после састанка са председником Владе Шпаније Педром Санчезом. Вучич је открио да је претходне ноћи разговарао са председником Владе Србије Аном Брнабић, додајући да ће… »

Вести дана »