Povezane vesti
Janković: Beograd na vodi će sam odumreti, biće kao one zgrade sa beskućnicima
N1 Info 24.02.2022
Kandidat koalicije Ujedinje na Srbija za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je da se "ne sme praviti metro, terminal i naselje na izvorištu pitke vode, to je kriminal", navodeći da se radi o "vitalnoj stvari i sa tim nema šale". „Plan… »
Janković: Beograd na vodi će sam odumreti, mnogo je štetnih projekata ove vlasti
Novi magazin 24.02.2022
Kandidat koalicije Ujedinjena Srbija za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je danas da se "ne sme praviti metro, terminal i naselje na izvorištu pitke vode, to je kriminal", navodeći da se radi o "vitalnoj stvari i sa tim nema šale"… »
Vladeta Janković: Beograd na vodi će sam odumreti
Nova 24.02.2022
Kandidat koalicije Ujedinjeedinjena Srbija metro na Srbija za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je danas da se "ne sme praviti metro, terminal i naselje na izvorištu pitke vode, to je kriminal", navodeći da se radi o "vitalnoj stvari i… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 2 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike RTV-a zbog prekida programa u trajanju od 12 minuta
Novi magazin pre 3 satajoš 11 povezanih
Vemić: Nadam se sportskom čudu i da ćemo ostvariti ukupnu pobedu
Sportski žurnal pre 1 satjoš 29 povezanih
Uživo: Švajcarska - Srbija 1:1 drugo poluvreme, Terzić izjednačio u kontri (video)
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 28 povezanih