Povezane vesti
Pušilin:U borbama u Donbasu ginu i civili i vojnici
RTV 24.02.2022
DONJECK - Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike izjavio je danas da u borbama u Donbasu ima poginulih i ranjenih i među pripadnicima vojske i među civilima. "Kada je reč o ranjenima, poginulima, informacije se stalno obnavljaju, ali ja sam… »
DNR: Ukrajinske oružane snage granatiraju stambena naselja, civil ubijen, osam ranjeno
RTV 24.02.2022
DONJECK, LUGANSK, MOSKVA - Ukrajinske oružane snage granatiraju stambena naselja, pri čemu je jedan civil ubijen, a osam drugih je ranjeno, izjavio je danas predstavnik Narodne milicije samoproglašene Donjecke Narodne Republike Eduard Basurin… »
"Predajte se": Reči lidera ruskih separatista Ukrajincima lede krv u žilama: Što više pružate otpor, to će žrtava biti više!…
Blic 24.02.2022
Donjecka Narodna milicija pozvala je građane Ukrajine da zamole svoje rođake u vojsci da "polože svoje oružje". - Neka pozovu svoje rođake koji se nalaze trenutno u Donbasu naoružani, da polože oružje i da sačuvaju svoje živote. Što više budu pružali… »
Vesti dana »

Slobodan univerzitet Novi Sad oformio Krizni centar za pomoć uhapšenim studentima i profesorima
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

Zvezda bez Lige šampiona: Žaža golom u finišu poslao kiparski Pafos u elitu
BBC News pre 22 minutajoš 75 povezanih

Crvena zvezda ostala bez Lige šampiona, Pafos nestvarnim golom poslao crveno-bele u Ligu Evrope
Nova pre 37 minutajoš 25 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 11 satijoš 32 povezane

Ko je "Mojo"? Legenda Pafosa izazvala delirijum na stadionu, Kurir na licu mesta sve snimio! (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 36 povezanih