Povezane vesti
Pušilin:U borbama u Donbasu ginu i civili i vojnici
RTV 24.02.2022
DONJECK - Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike izjavio je danas da u borbama u Donbasu ima poginulih i ranjenih i među pripadnicima vojske i među civilima. "Kada je reč o ranjenima, poginulima, informacije se stalno obnavljaju, ali ja sam… »
DNR: Ukrajinske oružane snage granatiraju stambena naselja, civil ubijen, osam ranjeno
RTV 24.02.2022
DONJECK, LUGANSK, MOSKVA - Ukrajinske oružane snage granatiraju stambena naselja, pri čemu je jedan civil ubijen, a osam drugih je ranjeno, izjavio je danas predstavnik Narodne milicije samoproglašene Donjecke Narodne Republike Eduard Basurin… »
"Predajte se": Reči lidera ruskih separatista Ukrajincima lede krv u žilama: Što više pružate otpor, to će žrtava biti više!…
Blic 24.02.2022
Donjecka Narodna milicija pozvala je građane Ukrajine da zamole svoje rođake u vojsci da "polože svoje oružje". - Neka pozovu svoje rođake koji se nalaze trenutno u Donbasu naoružani, da polože oružje i da sačuvaju svoje živote. Što više budu pružali… »
Vesti dana »
Paragvaj iznenadio protiv Nemačke i posle jedanaesteraca je izbacio sa Svetskog prvenstva
Radio 021 pre 33 minutajoš 28 povezanih
Đoković nakon pobede nahvalio protivnika, pa poručio: Voleo bih da spojim iskustvo sa mlađim telom (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šok za šokom! Šta se ovo dešava u Meksiku?
Večernje novosti pre 23 minutajoš 3 povezane