Povezane vesti
Ceca priznala: Ja ne kopiram, nego ćapim
Nova 24.02.2022
Folkerka Ceca Ražnatović došla je na snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u čizmama koje koštaju čak 1.500 evra, u kojima smo iste večeri videli i jednu veoma poznatu devojku. Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju… »
Ja ne kopiram, ja samo ćapim: Ceca i Anastasija pokidale u seksi čizmicama - ćerka je prozivala, ona se konačno oglasila
Mondo 24.02.2022
Ceca Ražnatović o stajlingu o kojem danima bruje mediji. Ceca Ražnatović o stajlingu o kojem danima bruje mediji Ceca Ražnatović pre nekoliko dana napravila je pometnju na snimanju emisije Zvezde Granda, kada se pojavila u studiju u crnoj, mini haljini… »
Ja ne kopiram, ja ćapim! Svi bruje o čizmama Cece i Anastasije, folk zvezdu baš briga! Na pitanje o Bogdanu dala je top odgovor…
Kurir 24.02.2022
Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako su u toku snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu "Zvezda Granda", sve oči su uprte odevne kombinacije članica našeg žirija. O stajlingu Cece Ražnatović dosta se… »
Vesti dana »

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Zelenskog
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 59 povezanih

Orlovi istorijski ubedljivi protiv Kipra – Pešić promešao karte na „lakšem treningu“
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih

"Orlići" pali nakon drame: Španija bolja od Srbije na Evrobasketu!
Kurir pre 3 minutajoš 34 povezane