Povezane vesti

Ceca priznala: Ja ne kopiram, nego ćapim

Ceca priznala: Ja ne kopiram, nego ćapim

Nova 24.02.2022
Folkerka Ceca Ražnatović došla je na snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u čizmama koje koštaju čak 1.500 evra, u kojima smo iste večeri videli i jednu veoma poznatu devojku. Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku… »
Ja ne kopiram, ja samo ćapim: Ceca i Anastasija pokidale u seksi čizmicama - ćerka je prozivala, ona se konačno oglasila

Ja ne kopiram, ja samo ćapim: Ceca i Anastasija pokidale u seksi čizmicama - ćerka je prozivala, ona se konačno oglasila

Mondo 24.02.2022
Ceca Ražnatović o stajlingu o kojem danima bruje mediji. Ceca Ražnatović o stajlingu o kojem danima bruje mediji Ceca Ražnatović pre nekoliko dana napravila je pometnju na snimanju emisije Zvezde Granda, kada se pojavila u studiju u crnoj, mini… »
Ja ne kopiram, ja ćapim! Svi bruje o čizmama Cece i Anastasije, folk zvezdu baš briga! Na pitanje o Bogdanu dala je top…

Ja ne kopiram, ja ćapim! Svi bruje o čizmama Cece i Anastasije, folk zvezdu baš briga! Na pitanje o Bogdanu dala je top…

Kurir 24.02.2022
Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako su u toku snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu "Zvezda Granda", sve oči su uprte odevne kombinacije članica našeg žirija. O stajlingu Cece Ražnatović… »

Vesti dana »