Povezane vesti
Ceca priznala: Ja ne kopiram, nego ćapim
Nova 24.02.2022
Folkerka Ceca Ražnatović došla je na snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u čizmama koje koštaju čak 1.500 evra, u kojima smo iste večeri videli i jednu veoma poznatu devojku. Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju… »
Ja ne kopiram, ja samo ćapim: Ceca i Anastasija pokidale u seksi čizmicama - ćerka je prozivala, ona se konačno oglasila
Mondo 24.02.2022
Ceca Ražnatović o stajlingu o kojem danima bruje mediji. Ceca Ražnatović o stajlingu o kojem danima bruje mediji Ceca Ražnatović pre nekoliko dana napravila je pometnju na snimanju emisije Zvezde Granda, kada se pojavila u studiju u crnoj, mini haljini… »
Ja ne kopiram, ja ćapim! Svi bruje o čizmama Cece i Anastasije, folk zvezdu baš briga! Na pitanje o Bogdanu dala je top odgovor…
Kurir 24.02.2022
Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako su u toku snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu "Zvezda Granda", sve oči su uprte odevne kombinacije članica našeg žirija. O stajlingu Cece Ražnatović dosta se… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih

Kolaps i uArilju zbog snega, na delu teritorije uvedena vanredna situacija: Meštani nekoliko sela ostali bez struje
RINA pre 45 minutajoš 23 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 16 minutajoš 24 povezane

Sneg paralisao delove Srbije, u Novoj Varoši, Arilju, Ivanjici i Medveđi proglašena vanredna situacija
Sputnik pre 15 minutajoš 160 povezanih