Povezane vesti
Misteriozni novosadski diler: Bio ispod radara policije sa velikim količinama droge, sumnja se da je radio za "ozbiljnog"…
Blic 24.02.2022
Novosađanin M. I. (38) koji je kasno sinoć uhapšen sa više od 30 kilograma narkotika imao je kako saznaje "Blic" "štekove" u stanu u Novom Sadu i u kući u Čortanovcima u kojima je boravio. Izvor upoznat sa tokom istrage objašnjava za "Blic" da je veoma… »
Novosadska policija zaplenila više od 30 kilograma narkotika, dve digitalne vage i novac
NoviSad.com 24.02.2022
Novi Sad – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, zaplenili su više od 30 kilograma narkotika i uhapsili Novosađana M. I. (38). Foto: PU Novi Sad Pretresima dve lokacije na kojima osumnjičeni… »
FOTO: Kod Novosađanina pronađeno više od 30 kg narkotika
Moj Novi Sad 24.02.2022
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, zaplenili su više od 30 kilograma narkotika i uhapsili M. I. (1984) iz našeg grada. Postoji osnov sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »
Vesti dana »

Bitno da se EXPO otvori, sve ostalo je sporedno: Objekti mogu i bez upotrebne dozvole
N1 Info pre 10 minutajoš 65 povezanih

"Dan autentične organizacije za porodice talaca" Počasni konzul Srbije u Izraelu na dvogodišnjicu Hamasovog napada - izneo i poslednje informacije o Alonu Ohelu
Kurir pre 10 minutajoš 39 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 36 minutajoš 53 povezane

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 5 satijoš 26 povezanih