Povezane vesti
Duško Vujošević na čelu liste SDS za beogradske izbore
N1 Info 24.02.2022
Košarkaški trener Duško Vujošević potvrdio je da će biti na čelu liste koalicije oko SDS Borisa Tadića za beogradske izbore. On podseća da je najpre podržao Tadića, a da su zatim krenuli razgovori. „Mi smo prijatelji, ali opet ja cenim i njegovu urbanost… »
„Nova“: Evropa osudila ruski napad na Ukrajinu, Srbija sramno ćuti
Nova 24.02.2022
U novinama "Nova" u petak pročitajte kako se srpsko državno rukovodstvo našlo u situaciji da mora da ćuti dok Evropa osuđuje ruski napad na Ukrajinu i sve o agresiji na ovu zemlju. „Nova“ saznaje da će novi članovi tima predsedničkog kandidata Zdravka… »
Duško Vujošević objasnio zašto ide na izbore s Borisom Tadićem
Nova 24.02.2022
Čuveni trener Duško Vujošević potvrdio je u izjavi za Nova.rs da će biti na čelu liste koalicije oko SDS Borisa Tadića za beogradske izbore. On podseća da je prvo podržao Tadića, a da su zatim krenuli razgovori. „Mi smo prijatelji, ali opet ja cenim i… »
Duško Vujošević na čelu liste SDS za beogradske izbore
Danas 24.02.2022
Košarkaški trener Duško Vujošević potvrdio je da će biti na čelu liste koalicije oko SDS Borisa Tadića za beogradske izbore. On podseća da je prvo podržao Tadića, a da su zatim krenuli razgovori. „Mi smo prijatelji, ali opet ja cenim i njegovu urbanost i… »
Vesti dana »
TOK podigao optužni predlog protiv Nikole Selakovića i još troje u slučaju "Generalštab"
N1 Info pre 4 minutajoš 1 povezana
Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od raka, ali je stadion važniji od novog Instituta za onkologiju od koga imamo samo - lokaciju
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Policija od danas pojačano kontroliše vožnju pod dejstvom alkohola i droge
Rešetka pre 10 minutajoš 31 povezana
Ko je Rob Rajner kog je rođeni sin izmasakrirao: Snimio najomiljenije filmove svih vremena, a doživeo jeziv kraj
Mondo pre 49 minutajoš 54 povezane
U Berlinu se odlučuje o sudbini Ukrajine: Danas nova runda pregovora Zelenskog sa Amerikancima, stižu i evropski lideri
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih