Повезане вести
Душко Вујошевић на челу листе СДС за београдске изборе
Н1 Инфо 24.02.2022
Кошаркашки тренер Душко Вујошевић потврдио је да ће бити на челу листе коалиције око СДС Бориса Тадића за београдске изборе. Он подсећа да је најпре подржао Тадића, а да су затим кренули разговори. „Ми смо пријатељи, али опет ја… »
„Нова“: Европа осудила руски напад на Украјину, Србија срамно ћути
Нова 24.02.2022
У новинама "Нова" у петак прочитајте како се српско државно руководство нашло у ситуацији да мора да ћути док Европа осуђује руски напад на Украјину и све о агресији на ову земљу. „Нова“ сазнаје да ће нови чланови тима… »
Душко Вујошевић објаснио зашто иде на изборе с Борисом Тадићем
Нова 24.02.2022
Чувени тренер Душко Вујошевић потврдио је у изјави за Нова.рс да ће бити на челу листе коалиције око СДС Бориса Тадића за београдске изборе. Он подсећа да је прво подржао Тадића, а да су затим кренули разговори. „Ми смо… »
Душко Вујошевић на челу листе СДС за београдске изборе
Данас 24.02.2022
Кошаркашки тренер Душко Вујошевић потврдио је да ће бити на челу листе коалиције око СДС Бориса Тадића за београдске изборе. Он подсећа да је прво подржао Тадића, а да су затим кренули разговори. „Ми смо пријатељи, али опет ја… »
Вести дана »
Син Миломира Јаћимовића поново ступа у штрајк глађу, протест због одвожења тек враћеног аутобуса
Луфтика пре 28 минутајош 40 повезаних
Сутра облачно, али суво у већини крајева, киша само на југу и југоистоку
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 52 повезане
Влада Србије: Снабдевање енергентима и даље стабилно, ради се на увећању државних резерви
Бета пре 9 минутајош 19 повезаних
Лени Кравиц поново у Београду: Очекује нас велики концерт на Ушћу
Н1 Инфо пре 2 сатајош 20 повезаних