Повезане вести
Нишлијка ослобођена после 5 година: Ухапсили ме као убицу, а умало сам убијена
Нова 24.02.2022
Нишлијка Милица Димитријевић (32) после више од пет година није више осумњичена за убиство бившег послодавца Дејана Дејанчића и колегу Дејана Јовановића јер је Више јавно тужилаштво у Нишу због недостатка доказа који би је… »
Прошла сам кроз пакао ових 6 година! Собарица Милица више није под истрагом убиство хотелијера у Нишкој Бањи и даље мистерија…
Курир 24.02.2022
"Драго ми је да је правда победила, али ништа мени не може да надокнади оно што сам преживела. Никакав новац, никакава потврда да сам недужна не могу да избришу страшна сећања на то што се дешавало ових скоро шест година. Тај… »
Обустављена истрага против собарице због сумње да је учествовала у убиству власника хотела у Нишкој Бањи
Данас 24.02.2022
Више јавно тужилаштво у Нишу обуставило је истрагу против М. Д. (32) која се сумњичила за злочин који се догодио 5. новембра 2016. године у вили “ДНД” у Нишкој Бањи, потврђено је у тужилаштву за Данас. Портпарол ВЈТ Борисав… »
После Више од 5 година: Тужилаштво одустало од истраге за убиство хотелијера против собарице, наставља се потрага за…
Блиц 24.02.2022
Више јавно тужилаштво у Нишу обуставило је истрагу против Милице Димитријевић (33) из Ниша која је била осумњичена да је у новембру 2016. године са непознатом особом убила Дејана Дејанчића (51), власника виле "ДНД" у Нишкој… »
Обустављена истрага за убиство у ДНД вили: Нема доказа против собарице
Нова 24.02.2022
Више јавно тужилаштво у Нишу обуставило је истрагу против Милице Димитријевић (32) која се сумњичила за злочин који се догодио 5. новембра 2016. године у вили ДНД у Нишкој Бањи. „Више јавно тужилаштво обуставило је истрагу… »
Вести дана »
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 22 минутајош 11 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 57 минутајош 4 повезане