Povezane vesti
"Svet će stati NA našu stranu": Ukrajinska pobednica Evrovizije Ruslana o ratu: "Moramo skupiti snagu"
Blic 24.02.2022
Ruslana, pevačica iz Ukrajine koja se proslavila nakon što je 2004. pobedila na Evroviziji, oglasila se povodom napada Rusije na njenu zemlju. "Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet… »
Ruslana: Svet će stati na našu stranu
N1 Info 24.02.2022
Ukrajinska pevačica Ruslana, koja je postala poznata nakon što je 2004. pobedila na Evroviziji, oglasila se povodom napada Rusije na Ukrajinu. „Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet… »
Ukrajinska pobednica Evrovizije o ratu: Svet će stati na našu stranu
Nova 24.02.2022
Ukrajinska pevačica Ruslana, koja je postala poznata nakon što je 2004. pobedila na Evroviziji, oglasila se povodom napada Rusije na Ukrajinu. „Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet… »
Vesti dana »
Ministarstvo odbrane: Pronađen eksploziv, traga se za diverzantima
Beta pre 13 minutajoš 20 povezanih
Infrastruktura železnice kaže da iskliznuće voza iz šina ne dovodi u pitanje kvalitet pruge
Nova pre 13 minutajoš 25 povezanih
Lider mađarske opozicije: Mnogi su ukazivali da će se nešto "slučajno" dogoditi na gasovodu u Srbiji za Uskrs
N1 Info pre 1 satjoš 123 povezane
Vremenska prognoza Srbije: Toplo sa sunčanim intervalima, zahlađenje od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih