Povezane vesti
"Svet će stati NA našu stranu": Ukrajinska pobednica Evrovizije Ruslana o ratu: "Moramo skupiti snagu"
Blic 24.02.2022
Ruslana, pevačica iz Ukrajine koja se proslavila nakon što je 2004. pobedila na Evroviziji, oglasila se povodom napada Rusije na njenu zemlju. "Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet… »
Ruslana: Svet će stati na našu stranu
N1 Info 24.02.2022
Ukrajinska pevačica Ruslana, koja je postala poznata nakon što je 2004. pobedila na Evroviziji, oglasila se povodom napada Rusije na Ukrajinu. „Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet… »
Ukrajinska pobednica Evrovizije o ratu: Svet će stati na našu stranu
Nova 24.02.2022
Ukrajinska pevačica Ruslana, koja je postala poznata nakon što je 2004. pobedila na Evroviziji, oglasila se povodom napada Rusije na Ukrajinu. „Jutro je došlo. Moramo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 41 povezana
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 53 minutajoš 18 povezanih
Novi automobili sve traženiji u Srbiji - za šest meseci registrovano 3.300 vozila više nego lane
Kamatica pre 1 satjoš 31 povezana
ZLF: Dnevni red može da se promeni za nekoliko sati, kada SNS i SPS otvore sukob oko unosnih poslova
Serbian News Media pre 1 satjoš 52 povezane