Повезане вести
Ђани објавио рат естради: Ја сам звезда, сви остали су клошари! Ево ко му се од колега нашао на удару
Курир 24.02.2022
Радиша Трајковић Ђани је, као и његове бројне колеге, у недељу ујутру стигао на београдски аеродром након наступа у дијаспори. Видно изнервиран и поприлично мамуран, на питање екипе емисије "Папарацо лов" ко је још од његових… »
Ја сам звезда, остали су клошари: Ђани жестоко испрозивао колеге, ово му многи неће опростити (фото)
Мондо 24.02.2022
Многе колеге ће се увредити. Многе колеге ће се увредити. Радиша Трајковић Ђани снимљен је на београдском аеродрому како се враћа са једног наступа, а својом изјавом изненадио је многе. Екипа емисије "Папараззо лов" дошла је да… »
Ђани жестоко испрозивао колеге! Некима се његове речи неће свидети!
Свет & Скандал 24.02.2022
Певача Радишу Трајковића Ђанија екипа “Папарацо лова“ ухватила је на аеродрому како се враћа са једног наступа, а његов коментар је све шокирао. Наиме, Ђани је на питање да ли у авиону има још познатих одговорио неочекивано. –… »
Вести дана »
Нетањаху: Појачавамо интензитет операција у Либану и тампон зонама
Невсмакс Балканс пре 4 сатијош 34 повезане
Лак посао за Синера у првом колу Ролан Гароса - Италијан нанизао 30. победу
РТС пре 4 сатијош 42 повезане
(Фото) Војска Србије допрема воду грађанима Чачка и Горњег Милановца после хаварије с цевоводом: Распоређене ауто-цистерне
Блиц пре 8 сатијош 22 повезане
Преминуо Драгољуб Мићуновић: Професор, филозоф и политичар посвећен борби за демократизацију Србије (ВИДЕО)
Инсајдер пре 7 сатијош 53 повезане