Povezane vesti
Šampion Formule 1 bojkotuje trku u Rusiji: Šokiran sam, neću tamo da idem
Nova 24.02.2022
Četvorostruki svetski šampion vozač Aston Martina Sebastijan Fetel rekao je da će bojkotovati trku Formule 1 za Veliku nagradu Rusije. On će to učiniti ukoliko trka bude održana, posle napada te zemlje na Ukrajinu. Uprava Formule 1 saopštila je da… »
Fetel: Neću ići u Rusiju, ubijaju ljude iz glupih razloga
Sport klub 24.02.2022
Vozač Aston Martina Sebastijan Fetel kaže da on neće učestvovati na Velikoj nagradi Rusije zbog invazije koju je ta zemlja izvršila na Ukrajinu. „Lično, moje mišljenje je da ne treba da idem, i neću ići. Mislim da je pogrešno trkati se u toj zemlji. Žao… »
Vesti dana »
Poniženje za Bogdana Bogdanovića! Da li je ovo moguće?! Srbin je jedini od svih igrača na meču doživeo ovako nešto!
Kurir pre 30 minutajoš 15 povezanih
Posada "Artemisa 2" se bezbedno vratila na Zemlju! Kraj istorijskog leta oko Meseca, spustili se u Pacifik - dočekali ih brodovi američke vojske (foto/video)
Kurir pre 15 minutajoš 10 povezanih
Oblaci se lagano povlače: U Srbiji danas vedrije i suvo, temperatura do 17 stepeni, evo gde će biti još malo kiše
Dnevnik pre 30 minutajoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Čeka se na pregovore SAD i Irana u Islamabadu; premijer Pakistana: Ovo je presudan trenutak
RTV pre 10 minutajoš 9 povezanih
Danas je velika subota: Ako uradite jednu stvar, veruje se da će vam sve krenuti nabolje
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih