Povezane vesti
Čekala ga, pisala mu na fejsu, radili na detetu i onda haos! Ša otkrio nepoznate detalje o bivšoj ženi i propalom braku
Mondo 24.02.2022
Reper je ispričao kako su tekle stvari. Reper je ispričao kako su tekle stvari. Nenad Aleksić Ša i Dalila Dragojević i te kako imaju zanimljivih tema za razgovor u vezi sa svojim ljubavnim životom i propalim brakom, pa su, kada su se osamili u… »
Posle nje ne mogu da se sastavim! Nenad rastavljen na komade, javno priznao da mu je sa Ivanom bilo najbolje i pokajao se zbog…
Alo 24.02.2022
Nenad je Ivanu javno prevario u Zadruzi sa Tarom što je veoma burno odjeknulo u medijima. Nenad Aleksić Ša i Dalila Dragojević su seli u dvorište kako bi se malo osunčali i udahnuli svež vazduh, a onda je reper počeo priču o bivšoj ženi Ivani… »
Ivana mi je pisala preko fejsa, radili smo na detetu, ali nije išlo! Ša otkrio nepoznate detalje iz odnosa sa bivšom ženom…
Kurir 24.02.2022
Nenad Aleksić Ša i Dalila Dragojević osamili su se u dvorištu, a tom prilikom reper je započeo priču o bivšoj supruzi Ivani, koju je prevario u rijalitiju sa Tarom Simov. - Ja kada sam bio u Farmi, imao sam jednu devojku, i ona mi kaže ili ja ili… »