Повезане вести

Ђоковић: Нисам видео СНС спот у којем се појављујем, био сам и код бившег председника

Ђоковић: Нисам видео СНС спот у којем се појављујем, био сам и код бившег председника

Радио 021 24.02.2022
Новак Ђоковић изјавио је у интервјуу за Спорт Клуб снимљеном у Дубаију, да није видео спот Српске напредне странке у којем се појављује са председником Александром Вучићем. Он је навео да је цела ситуација погрешно протумачена… »
Ђоковић за СК: Спот нисам видео, био сам и код бившег председника…

Данас 24.02.2022
У ексклузивном интервјуу за Спорт Клуб снимљеном у Дубаију, Новак Ђоковић открива зашто је изабрао ББЦ за први интервју испред домаћих медија који га толико дуго подржавају, како се осећа поводом коментара да је прешао границу… »
Понизили су ме пред светом, не могу да заборавим! Новак о Аустралији као никад - ББЦ ме је исекао, а ја ћу то понављати

Понизили су ме пред светом, не могу да заборавим! Новак о Аустралији као никад - ББЦ ме је исекао, а ја ћу то понављати

Мондо 24.02.2022
Најбољи тенисер света је био врло искрен о свему што му се дешавало ове године. Најбољи тенисер света је био врло искрен о свему што му се дешавало ове године. Новак Ђоковић у Дубаију води битку за одбрану првог места на АТП… »
Ђоковић за СК: Понизили су ме на светском нивоу

Ђоковић за СК: Понизили су ме на светском нивоу

Спорт клуб 24.02.2022
У ексклузивном интервјуу за Спорт Клуб снимљеном у Дубаију, Новак Ђоковић открива зашто је изабрао ББЦ за први интервју испред домаћих медија који га толико дуго подржавају, како се осећа поводом коментара да је прешао границу… »

Н1 Инфо 24.02.2022

Вести дана »