Povezane vesti
Begečka jama proglašena za zaštićeno područje: Zabranjena seča šuma, privredni ribolov i gradnja
Blic 24.02.2022
Na sednici Skupštine grada Novog Sada 10. februara “Begečka jama” je proglašena za zaštićeno područje od lokalnog značaja III kategorije. Studiju zaštite radio je Pokrajinski zavod za zaštitu prirode. Alen Kiš iz Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode… »
"Begečka jama" zaštićena od sada i Studijom (AUDIO)
RTV 24.02.2022
NOVI SAD - Na sednici Skupštine grada Novog Sada 10. februara "Begečka jama" je proglašena za zaštićeno područje od lokalnog značaja III kategorije. Studiju zaštite radio je Pokrajinski zavod za zaštitu prirode. Šta sadrži Studija zaštite kao i o… »
Vesti dana »
"Prošla sam pakao" prve reči Stanije Dobrojević nakon osvojenih 100.000 evra u superfinalu Elite 9! Evo kako je Maja reagovala na njenu pobedu (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 13 minutajoš 13 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
Kompanija Er Frans obustavila letove za Dubai i Rijad zbog bezbednosne situacije u regionu
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 8 povezanih