Повезане вести

Батак пред дуел са новим пазаром: ‘Жељно ишчекујемо меч, на ‘Чаиру’ се ми питамо’

Батак пред дуел са новим пазаром: ‘Жељно ишчекујемо меч, на ‘Чаиру’ се ми питамо’

Хот спорт 24.02.2022
Фудбалери Радничког у петак од 16 часова дочекују Нови Пазар у склопу 24. кола Суперлиге Србије. Нишки тим је имао изузетно тежак распоред на почетку пролећног дела сезоне. У лиги је поражен од Партизана 2:0 код куће, па је… »
Пролетер жели три бода у Лучанима: ‘Увек идемо на победу, знамо који су њихови циљеви!’ (видео)

Пролетер жели три бода у Лучанима: ‘Увек идемо на победу, знамо који су њихови циљеви!’ (видео)

Хот спорт 24.02.2022
Фудбалери Пролетера у склопу 24. кола Суперлиге Србије гостују Младости у Лучанима. Та утакмица је на програму у петак од 16 сати, а Пролетер је дочекује на седмој позицији са 30 бодова, док је Младост на 11. месту са три бода… »
Батак пред Нови Пазар: Квалитетнији смо, ми ћемо бити ти који ће се питати

Батак пред Нови Пазар: Квалитетнији смо, ми ћемо бити ти који ће се питати

Спортски журнал 24.02.2022
Меч између Радничког и Новог Пазара на програму је у петак, 25. фебруара од 16 часова. Тренер нишког Радничког Радослав Батак изјавио је да његов тим мора да пружи максимум како би стигао до победе против Новог Пазара, у оквиру… »
Змајеви стижу у Крагујевац: Вождовац жели реванш за пораз на ‘Крову’!

Змајеви стижу у Крагујевац: Вождовац жели реванш за пораз на ‘Крову’!

Хот спорт 24.02.2022
Очекује се права фудбалска битка на стадиону ‘Чика Дача’! У петак од 14 часова, на стадиону ‘Чика Дача’, фудбалери Вождовца одмериће снаге са екипом Радничког у оквиру 24. кола Суперлиге Србије. Крагујевчани се тренутно налазе на… »

Вести дана »