Povezane vesti

Batak pred duel sa novim pazarom: ‘Željno iščekujemo meč, na ‘Čairu’ se mi pitamo’

Batak pred duel sa novim pazarom: ‘Željno iščekujemo meč, na ‘Čairu’ se mi pitamo’

Hot sport 24.02.2022
Fudbaleri Radničkog u petak od 16 časova dočekuju Novi Pazar u sklopu 24. kola Superlige Srbije. Niški tim je imao izuzetno težak raspored na početku prolećnog dela sezone. U ligi je poražen od Partizana 2:0 kod kuće, pa je odigrao bez golova sa… »
Proleter želi tri boda u Lučanima: ‘Uvek idemo na pobedu, znamo koji su njihovi ciljevi!’ (video)

Proleter želi tri boda u Lučanima: ‘Uvek idemo na pobedu, znamo koji su njihovi ciljevi!’ (video)

Hot sport 24.02.2022
Fudbaleri Proletera u sklopu 24. kola Superlige Srbije gostuju Mladosti u Lučanima. Ta utakmica je na programu u petak od 16 sati, a Proleter je dočekuje na sedmoj poziciji sa 30 bodova, dok je Mladost na 11. mestu sa tri boda manje. U prvom delu sezone… »
Batak pred Novi Pazar: Kvalitetniji smo, mi ćemo biti ti koji će se pitati

Batak pred Novi Pazar: Kvalitetniji smo, mi ćemo biti ti koji će se pitati

Sportski žurnal 24.02.2022
Meč između Radničkog i Novog Pazara na programu je u petak, 25. februara od 16 časova. Trener niškog Radničkog Radoslav Batak izjavio je da njegov tim mora da pruži maksimum kako bi stigao do pobede protiv Novog Pazara, u okviru 24. kola Super lige… »
Zmajevi stižu u Kragujevac: Voždovac želi revanš za poraz na ‘Krovu’!

Zmajevi stižu u Kragujevac: Voždovac želi revanš za poraz na ‘Krovu’!

Hot sport 24.02.2022
Očekuje se prava fudbalska bitka na stadionu ‘Čika Dača’! U petak od 14 časova, na stadionu ‘Čika Dača’, fudbaleri Voždovca odmeriće snage sa ekipom Radničkog u okviru 24. kola Superlige Srbije. Kragujevčani se trenutno nalaze na začelju tabele domaćeg… »

Vesti dana »